Dan Bittman, în genunchi în fața Andreei Marin: „Nu am avut niciodată ocazia să îți spun ce simt”

De Mădălina Manole, pe
Dan Bittman și Andreea Marin vor putea fi văzuți împreună, într-o ipostază incendiară și absolut neașteptată. Artistul va îngenunchia în fața Andreei Marin și-i va declara sentimentele pe care i le poartă, în timp ce-i va oferi inelul de logodnă. Nu, nu este o secvență dintr-un film, ci totul se va petrece în emisiunea „Antitalent”, difuzată de Antena 1, începând cu 20 octombrie 2019.

Dan Bittman va prezenta noul show de televiziune, „Antitalent”, care va debuta cu un moment cu totul și cu totul special. În prima ediție va fi invitată Andreea Marin, care va primi o cerere în căsătorie de Dan Bittman: „Toată viața am fost aproape de tine și nu am avut niciodată ocazia să îți spun ce simt cu adevărat!”, – va spune prezentatorul. Propunerea lui Dan Bittman va fi una completă, inelul nu va lipsi din peisaj, însă răspunsul Andreei Marin va fi unul cu totul și cu totul savuros: „Te-ai gândit că asta este seara potrivită?!”.

„Antitalent” este primul show ce conturează conceptul de antivedetă. Formatul original și curajos, unic în peisajul TV românesc, va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu- de la vedete lansate, personaje celebre și clișee ce inundă micile ecrane. Antitalent este prima emisiune în care nu doar talentul contează, tocmai de aceea edițiile vor face deliciul telespectatorilor. Orice eveniment din showbizz, cele mai savuroase știri mondene și cele mai recente momente din mediul politic, toate acestea pot deveni subiectul trupei de umor Antitalent. În plus, fiecare ediție va aduce în platou alături de Dan Bittman și câte un invitat celebru, ce se va alătura punctului zero al comediei.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!