Cum arată familia lui Mihai Dedu. Prezentatorul TV se mândrește cu băiatul și soția lui

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 27 aprilie 2022, 16:18
Pe Mihai Dedu îl vedem în fiecare dimineață, de luni până vineri, la pupitrul Știrilor Pro Tv, dar știm foarte puține lucruri despre viața sa dincolo de ecranul televizorului. Ei bine, prezentatorul Tv se poate mândri cu o familie frumoasă și foarte unită.

Cum arată familia lui Mihai Dedu. Prezentatorul TV se mândrește cu băiatul și soția lui
Foto: Armand Ionescu / Revista Viva!

Mihai Dedu este o prezență destul de rară la evenimentele mondene și preferă să-și țină familia departe de camerele de filmat, foarte puține fiind aparițiile în public alături de soția sa sau de fiul său. Poate acesta este și unul dintre motivele pentru care se bucură de o căsnicie trainică care a reușit să treacă proba timpului. Indragitul prezentator Tv este căsătorit cu Adriana Dedu de aproape 30 de ani și au împreună un băiat mare, Matei Dedu.

Mihai Dedu si fiul sau Matei

Dacă Mihai Dedu nu interacționează foarte mult pe rețelele de socializare, fiul său este foarte activ, dovadă fiind și fotografiile pe care acesta le publică cu regularitate. Matei este pasionat de sport, asemenea tatălui său, care a fost de cinci ori campion național la atletism, însă a preferat fotbalul și joacă încă de la vârstă de 10 ani.

Matei Dedu, fiul lui Mihai Dedu

Mihai Dedu are 50 de ani acum, e fost handbalist și jumătate din viață și-a dedicat-o prezentării jurnalelor de știri. A fost coleg de pupitru cu Andreea Berecleanu, Florina Fernandez, Olivia Steer, Oana Andoni, Andreea Liptak și, în prezent, cu Andreea Marinescu și Lavinia Petrea.

Citește și – Cine este și cum arată soțul prezentatoarei TV Lavinia Petrea?

Citește și – Cum arăta Andreea Esca în copilărie

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!