Cum arată actrița din „Veronica” la 49 de ani

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Miercuri, 02 octombrie 2019, 15:20
„Veronica”, fetița – minune a cinematografiei românești, nu mai are nevoie de nicio prezentare. În 1972, când avea doar patru anișori, o vârstă la care alți copii abia învață o poezie la grădiniță, „Veronica” uimea cu talentul și maturitatea ei. Nu degeaba a fost comparată în repetate rânduri cu legendara Shirley Temple de peste Ocean!

Actrița Lulu Mihăescu, devenită Luminița Petre după căsătorie, interpreta rolul unei fetițe care trăia într-un cămin de copii.  Când împlineşte vârsta de 5 ani, ea primeşte de la Zâna cea bună o traistă fermecată, care îi poate îndeplini orice dorinţă. Şi de aici încep peripeţiile.

Pelicula a avut şi o continuare, în 1973, când a apărut filmul muzical „Veronica se întoarce”, regizat tot de Elisabeta Bostan şi cu aceiaşi actori în rolurile principale.

După succesul cu „Veronica”, au urmat alte trei pelicule pelicule în care actrița născută la Iași și-a demonstrat talentul incontestabil: „Mama”, „Saltimbacii” și „Un saltimbac la Polul Nord”. Apoi, în 1984, s-a decis brusc să își încheie cariera cinematografică și să se apuce de muzică.

Puțini sunt cei care știu că Lulu Mihăescu a fost clăpar în trupa „Timpuri Noi”, la începutul anilor ’90. În anul 1996, ea s-a mutat în Canada și a dispărut definitiv din lumina reflectoarelor.

Lulu Mihăescu alături de membrii formației „Timpuri Noi”:

Lulu Mihaescu la Timpuri Noi

Pe 16 noiembrie, Lulu Mihăescu împlinește 49 de ani și activează ca profesoară de muzică în Vancouver. Este fericită alături de soț și de fiica ei în vârstă de 25 de ani, Ana Petre, și vine de două ori pe an în România.

Lulu Mihăescu astăzi:

Lulu Mihaescu in prezent

Ea este Ana, fiica actriței din Veronica:

Așadar, „Veronica” este astăzi o femeie împlinită. A urmat povețele trăistuței și drumul i-a fost luminat de pulberea de stele, ciobul de lumină și licuriciul care i-a fost mereu alături!

Citește și – Cum arată și cu ce se ocupă fiica Margaretei Pâslaru

Citește și – Dem Rădulescu a lăsat în urmă o fată superbă! Cum arată fiica lui, Irina

Foto –Facebookcaptură Youtube

 

Îți recomandăm și topul celor mai frumoase filme pentru copii în limba română

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!