Dem Rădulescu a lăsat în urmă o fată superbă! Cum arată fiica lui, Irina

Toată lumea îl știe pe Dem Rădulescu pentru că a fost un mare actor de comedie român de teatru, film și televiziune care a făcut cinste țării noastre. El s-a născut pe data de 21 septembrie 1931 în Râmnicu Vâlcea, însă a decedat la vârsta de 68 de ani, la București, pe data 17 septembrie 2000. 

Dem Rădulescu nu a fost doar unul dintre cei mai mari actori ai cinematografiei românești, dar a fost și un iubit profesor la la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din București.

Vezi pozele pe Avantaje.ro!

Dem Rădulescu a lăsat în urmă o fiica, pe nume Irina Rădulescu, pe care i-a dăruit-o soția sa, actrița Adriana Șchiopu. Despre Irina nu se știu prea multe lucruri, însă cert este că ea a călcat pe urmele tatălui său.

Doar dacă ne uităm la câteva fotografii cu fiica lui Dem Rădulescu, ne putem da seama imediat că este o fată foarte frumoasă. Are ochii mari și albaștrii, iar părul ei este blond închis. Fără îndoială, apariția ei ar capta privirile tuturor.

Despre cariera Irinei Rădulescu

Irina Rădulescu a terminat Școala Centrală din București, după care a urmat cursurile Universitatății Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București. După terminarea facultății, ea început să profeseze în domeniul care a pasionat-o mereu, și anume actoria.

Încă din anul 2008, Irina Rădulescu este actriță la Teatrul Mic din București.

Pentru a afla cum arată fiica lui Dem Rădulescu, deschide galeria foto de mai sus!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: