Cristiano Ronaldo în lacrimi, într-o emisiune televizată VIDEO

De Oana Savin pe
Cristiano Ronaldo a dat dovadă de tărie de caracter atât pe teren cât și în viața de zi cu zi, mai ales după ce a fost acuzat că ar fi violat o femeie în urmă cu 10 ani, în Las Vegas. Nici aceste acuzații și nici altele nu au reușit să îl emoționeze așa cum a făcut-o o înregistrare video cu tatăl său. Sportivul a izbucnit imediat în lacrimi.

În timpul unei emisiuni realizate de Piers Morgan a fost difuzată o filmare în care tatăl lui Ronaldo, care a decedat la vârsta de 52 de ani, vorbește despre realizările fiului său.

Jose Dinis Aveiro avea probleme cu alcoolul și a murit din cauza unei insuficiențe hepatice. În mica înregistrare, bărbatul vorbește despre Ronaldo.

Fotbalistul a izbucnit imediat în lacrimi și a spus: „Nu am văzut niciodată această filmare. Nu am văzut-o niciodată. Incredibil”.

Am crezut că interviul va fi amuzant, dar nu m-am așteptat să plâng. Dar nu am văzut niciodată aceste imagini. Nu știu de unde le-ai luat.. Trebuie să am aceste imagini să le arăt familiei mele”, a mai spus Ronaldo.

„Dar nu îmi cunoscut cu adevărat tatăl. Era o persoană alcoolică. Nu am avut niciodată o conversație normală cu el. A fost greu”, a povestit el.

Cristiano Ronaldo avea doar 20 de ani când tatăl său a decedat și a ratat cele mai multe momente importante din cariera fiului său. De la moartea acestuia, sportivul a câștigat cinci titluri Champions League și tot atâtea Baloane de Aur. De asemenea, și-a condus țara către glorie la Euro 2016 și Liga Națiunilor.

Familia mea a văzut, mama, frații mei, chiar și fiul meu cel mare, dar tata, el nu a văzut nimic și a fost… a murit de tânăr”, a explicat Ronaldo, în vârstă de 34 de ani.

În cadrul aceleiași emisiuni, Cristiano a dezvăluit că plănuiește să se însoare cu iubita sa, Georgina Rodriguez, însă nu în acest moment.

Ne vom căsători într-o zi, cu siguranță. Este și visul mamei mele. Așadar, într-o zi. De ce nu?”, a afirmat lusitanul, care este și tatăl a patru copii.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO