Crăciunul.. în citatele vedetelor

De Cristina Popa, pe

Halle Berry, Matt Le Blanc, Ja Rule, Samuel L. Jackson, Billy Bob Thornton, Margaret Thatcher, Benny Hill sau Shirley Temple, ne spun ce amintiri îi leagă de sărbătoarea Crăciunului.
Shirley Temple

„Am încetat să mai cred în existenţa lui Moş Crăciun când aveam şase ani. Mama m-a dus să-l văd într-un magazin, iar el mi-a cerut un autograf.”

Bing Crosby

„Dacă nu profităm de această ocazie să fim mai buni şi mai uniţi, nici toată zăpada din Alaska nu o va putea aduce un Crăciun alb (White Christmas).”

Samuel L. Jackson

„Pentru mine, Crăciunul pur şi simplu nu era Crăciun, decât dacă aveam şi nişte arme.”

Ja Rule

„Când eram mic, nu am sărbătorit Crăciunul pentru că familia mea era adepta Organizaţiei Religioase Martorii lui Iehova. Aşa că recuperez acum… din plin.”

Halle Berry

„Ziua în care am văzut-o pe mama mâncând prăjiturelele pe care le lăsasem pe o farfurie, special pentru Moş Crăciun, a fost cea mai urătă din viaţa mea.”

Matt Le Blanc

„Ştiu că am fost rău… obişnuiam să deschid cadourile înainte de Crăciun, să asamblez jucăriile şi să mă joc cu ele, apoi să le dezasamblez, să le impachetez  înapoi cu grijă şi să le pun repede sub brad. Mama nu a ştiut niciodată.”

Bart Simpson

„Crăciunul este acel moment în care oamenii de orice religie se unesc pentru a-l venera pe Iisus Hristos. Nu cumva uităm adevăratul sens al acestei sărbători, naşterea lui Moş Crăciun?”

Benny Hill

 „Trandafirii sunt roşii, violetele albastre, dacă nu aş fi fost pro Crăciun, probabil că eram evreu.”

Billy Bob Thornton

„Îmi place să sărbătoresc Crăciunul în mod tradiţional. Nu suport să vad că oamenii işi deschid cadourile în ajun. Îmi place să aştept până dimineaţă… după ce a venit Moş Crăciun.”

Margaret Thatcher

„Crăciunul este o zi a înţelegerii şi a tradiţiei, o zi ce are farmec doar dacă în preajama ta ai familia şi prietenii.”

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!