Copiii Angelinei Jolie vor începe şcoala în Ungaria

De Unica.ro pe

Patru dintre copiii cuplului de actori Angelina Jolie-Brad Pitt vor începe şcoala şi grădiniţa, săptămâna viitoare, la Budapesta, în Ungaria, unde Angelina a început…
filmările pentru un nou lungmetraj.

În timp ce Brad Pitt filmează lungmetrajul „Moneyball” în Boston (Statele Unite ale Americii), Angelina Jolie, în vârstă de 35 de ani, i-a luat cu ea în Ungaria pe cei şase copii ai cuplului. Angelina Jolie filmează în această ţara o dramă inspirată din războiul bosniac şi debutează cu această ocazie în calitatea de regizor, scrie MEDIAFAX.

Actriţa a anunţat, în luna august, că va regiza şi va juca într-un film a cărui acţiune se petrece în timpul Războiului Bosniac (1992 – 1995), într-o declaraţie data publicităţii de Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU (ICNUR), organizaţie pentru care Jolie este ambasadoare a bunăvoinţei.

Pelicula va spune povestea unui cuplu de îndrăgostiţi, care se întâlnesc înainte de izbucnirea războiului, şi va ilustra totodată impactul războiului asupra relaţiei lor.

„Angelina i-a înscris pe Pax şi pe Maddox la o şcoală franco-americană de elită, unde vor merge începând de săptămâna viitoare”, a declarat o sursă. „Acea şcoală are şi grădiniţă, unde vor merge Zahara şi Shiloh”.

Citeşte continuarea pe 9am.ro
 

Foto: Northfoto

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro