Cine este Yulia Kanakina, una dintre cele mai frumoase concurente de la Jocurile Olimpice de la Beijing 2022

De Unica.ro, pe

Yulia Kanakina este considerată una dintre cele mai frumoase concurente la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing 2022. Sportiva are 26 de ani și visează să câștige o medalie olimpică la scheleton.

Rusoaica, care a obținut locul 5 la Cupa Mondială, a reușit să impresioneze cu frumusețea ei și silueta perfectă. Ea a demonstrat că este într-o formă fizică de invidiat și visează să urce pe podium la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing 2022.

Cine este Yulia Kanakina, una dintre cele mai frumoase concurente de la Jocurile Olimpice de la Beijing 2022

Ne-am pregătit pentru Jocurile Olimpice mult timp! Am muncit mult până acum. Trebuie să mă mențin în formă bună, atât fizică, cât și psihică, de la începutul până la sfârșitul competiției. Unii oameni vor să mă încurajeze spunându-mi că cel mai important lucru este să câștig, dar eu n-am nevoie de acest gen de motivație.

Trebuie să-mi spun că trebuie să mă bucur de competiție, să-mi fac treaba, să alerg ca fulgerul, să alunec ca o pană, să nu fac mișcări bruște. Astfel voi reuși. Toți vom lupta pentru un loc pe podium, inclusiv eu, a declarat Yulia Kanakina, potrivit rt.com.

Citește și: Oana Roman a petrecut un „weekend dezastruos” la munte

Cu ce meniu l-a așteptat Vladimir Putin pe Emmanuel Macron la Kremlin

Ce se va întâmpla cu bebelușul din Danemarca dacă va fi repatriat: „Bunicii materni prezintă disponibilitate”

Viralul zilei. Val de ironii pe internet la anunțul închirierii unei garsoniere de 11 mp. „O poți ilumina cu un singur licurici”

Sportiva, considerată una dintre cele mai frumoase sportive ale echipei ruse la JO 2022, a fost dansatoare de balet înainte de a începe scheletonul, un sport de iarnă, care, ca și sania, se practică pe o pârtie de gheață descendentă. Diferența este că sportivul se întinde cu capul înainte, nu cu picioarele.

Yulia Kanakina a mărturisit că după ce va încheia cariera sportivă își dorește să deschidă un adăpost pentru animale fără stăpân.

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!