Chris Brown, primele declarații după ce a fost acuzat de viol

De Oana Savin pe
Chris Brown a făcut primele sale declarații după ce a fost arestat la Paris pentru viol. După ce a fost eliberat, rapperul s-a declarat „nevinovat”.

Cântărețul în vârstă de 29 de ani a făcut primele declarații în legătură cu aceste acuzații pe pagina sa de Instagram.

Vreau să fie perfect clar… Este fals! Niciodată! Este o dovadă de lipsă de respect la adresa fiicei mele  și a familiei mele și este împotriva caracterului meu”, a scris Brown pe rețeaua de socializare făcând referire la acuzațiile ce i s-au adus.

Marți, procuratura din Paris a anunțat că rapperul și alți doi bărbați, un prieten de-al acestuia și garda sa de corp, au fost arestați sub suspiciunea de viol și infracțiuni legate de consumul de droguri.

Chris Brown a primit permisiunea de a părăsi țara, însă o anchetă se află în desfășurare.

Dacă va fi găsit vinovat, Brown, în vârstă de 29 de ani, riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare.

Fapta ar fi avut loc în urmă cu câteva zile, în noaptea de 15 spre 16 ianuarie, într-un hotel de lux din Paris.

Artistul ar fi cunoscut-o pe presupusa victimă într-un club de noapte și ar fi convins-o să îl însoțească în camera de hotel, împreună cu mai multe femei. Tânăra susține că a fost violată după ce Brown a urmărit-o la baie, a prins-o de mână și a dus-o într-o debara. După aceea ar mai fi abuzat-o și garda de corp a rapperului, precum și un prieten al cântărețului.

Însă, Chris Brown se afla la Paris alături de iubita sa, Ammika Harris, care s-a aflat în camera de hotel în tot acest timp.

Aceasta nu este prima dată când Chris Brown este acuzat de viol. În mai 2018, acesta a fost dat în judecată de o femeie care a spus că a fost violată de cântăreţ în februarie 2017.

Brown a avut în ultimii ani mai multe probleme cu justiţia. În 2009 a fost condamnat pentru că a bătut-o pe cântăreaţa Rihanna, pe atunci iubita lui, cu puţin timp înainte de gala premiilor Grammy din acel an.

De asemenea, în anul 2016, el a fost arestat și pus sub acuzare pentru atac cu armă letală.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii