Ce relație au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf acum

De Unica.ro, pe

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a depus actele de divorț de Anamaria Prodan (48 de ani), după o căsnicie de 13 ani. În prezent, antrenorul formează un cuplu cu altcineva. De curând, la Antena Stars, Anamaria a oferit noi detalii despre relația dintre ea și Laurențiu de acum.

Ce relație au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf acum

„Acolo sus e cineva care va judeca și va da fiecăruia ceea ce merită. Când intri în biserică, pentru mine, sunt momente sfinte, momente unice. După ce stai așa, zâmbind, lângă toți copiii tăi și lângă soția ta, cu cununa pe cap și în fața lui Dumnezeu, și îți juri credință, după care să primești niște mesaje și telefoane și să pleci și să te ascunzi și să nu îți vezi copilul, și să faci ce a făcut Laurențiu Reghecampf n-am mai auzit pe nimeni”, a declarat Anamaria, în exclusivitate la Antena Stars.

Ce relație au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf acum

„Deocamdată avem sol de pace, dar deocamdată. Eu nu ameninț, eu mi-am atenționat soțul prin intermediul avocaților că, dacă nu oprește această porcărie și mizerie în presă unde eu nu vreau să intru, atunci vorbesc eu. Foarte rar (n.red. vorbește cu Laurențiu). Nu avem ce să comunicăm, el trebuie să înțeleagă că alegerile ieftine o să-l coste foarte scump și să se obișnuiască cu ideea”, a mai spus Anamaria Prodan.

Tot de curând, Anamaria a vorbit despre împăcare. „Astea sunt niște lucruri despre care la fel… niciodată nu spune niciodată. (…) De când am deschis ochii pe lumea asta, provenind dintr-o familie foarte lăudată, de învingători și de oameni foarte serioși, am vrut să apar în presă numai și numai cu realizări… niciodată în mocirlă. Și, în momentul ăsta, suntem trași cumva, fără voia noastră, în ceva oribil. De-aia încercăm să ieșim, să respiram aer curat și să uităm ceea ce se întâmplă”, a declarat Anamaria Prodan pentru România TV.

Întrebată ce se va întâmpla cu averea „Prodan-Reghecampf”, Anamaria a mai spus: „Averea pe care eu o am este moștenire de la mama mea. Laurențiu și-a luat fără acordul nostru părțile lui. În momentul acesta, noi rămânem cu tot, iar el rămâne cu ce a luat”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „N-am să fiu ipocrită”

Anamaria Prodan, mesaj public pentru Laurențiu Reghecampf: „Îmi doresc să se ridice, pentru că este în genunchi”

Monica Tatoiu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf: „Un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge”

„Eu sunt un om fericit pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viața mea și orice s-a întâmplat în viața mea se întâmplă cu un anumit motiv. Si cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va așeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo”, a continuat.

„Este alegerea lui dacă vrea să rămână în relații bune cu familia, cu fosta lui familie. Noi ne-am dorit acest lucru. Deocamdată, de foarte multe luni nu ne-am mai văzut, nu prea comunicăm decât așa, prin mesaje. Nu știu ce să spun”, a mai povestit.

„Înțeleg că noua iubită are niște probleme cu noi și că nu-l lasă. Dar probabil o să-și dea seama că noi l-am iubit foarte mult și că o să-l prețuim în continuare și că așa este frumos, să rămâi în continuare, pentru că ne leagă un copil și cred eu că are nevoie de tatăl lui toată viața”, a încheiat.

Laurențiu și Anamaria au împreună un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior (13 de ani). Din primul mariaj cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu, Anamaria mai are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

La rândul său, din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer, Laurențiu mai are un fiu, Luca (19 ani). Fostul cuplu a mai avut o fiică, Ana Lisa Cristina. La doar un an și o lună de la naștere, fetița s-a stins din viață din cauza unei malformații congenitale la inimă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!