Ce nu ar accepta Monica Bîrlădeanu în relația cu iubitul ei: „Nu-i bai, că eu te iert!”

Monica Bîrlădeanu a venit în țară, din Los Angeles, pentru a prezenta emisiunea „Ferma vedetelor”, în 2018. Între timp, a apărut și proiectul VLAD, un serial românesc de succes, unde vedeta interpretează rolul Carlei. De atunci, fosta prezentatoare tv a luat-o ca pe un semn că locul ei e, de fapt, în România. Recent, actrița a vorbit deschis și despre viața sa personală.

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, Monica Bîrlădeanu a povestit despre relații, fiind întrebată dacă a cunoscut vreodată iubirea adevărată.

Vezi video:

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

VLAD, serialul în care joacă Monica Bîrlădeanu, a ajuns la sfârșit

Ultimul episod din serialul românesc VLAD a fost difuzat luni, 6 decembrie, pe Pro TV, după patru sezoane şi 52 de episoade. Potrivit TVMania, personajului principal, Vlad Pop (Adrian Nartea), i-a venit rândul să se răzbune.

Pe parcursul a patru sezoane, eroul principal a arătat modul în care viața lui s-a schimbat după ce Ștefan și Leo, cei mai buni prieteni ai săi și Eliza, singura lui iubire adevărată, l-au trădat și l-au lăsat să putrezească în închisoare, pe nedrept.

Ajutat de Ghiviriga, Toteanu și Fira, Vlad i-a adus la un loc pe Leo, Ștefan și Eliza, cei trei care l-au vândut pentru a-și face viața mai bună. Și le-a spus ceea ce aștepta de la momentul în care a fost închis pentru o faptă de care nu a fost vinovat.

În final, Eliza a sărit în fața glonțului tras de Ștefan pentru a-l salva pe Vlad, iar Leo l-a împușcat pe Ștefan fără a sta pe gânduri. Toteanu și-a găsit astfel vinovatul, iar Vlad liniștea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!