Ce cadouri au primit copiii vedetelor de la Moș Nicolae. Mihai Morar, Gabriela Cristea sau Anca Serea au surprins bucuria celor mici. Video

De Mihaela Uretu, pe Ultimul update Marți, 06 decembrie 2022, 16:34

Ghetuțele copiiilor cuminți au fost umplute cu multe cadouri de către Moș Nicolae. Iată ce cadouri au primit copiii vedetelor de la Moș Nicolae, pe 6 decembrie 2022.

Copiii vedetelor au avut parte de numeroase surprize în această dimineață când s-au trezit și și-au găsit ghetuțele pline cu cadouri. Jucării, dulciuri, fructe, haine, dar și multe alte daruri frumoase i-au așteptat pe micuți.

Ce cadouri au primit copiii vedetelor de la Moș Nicolae

Micuții și-au lustruit ghetuțele de seara și le-au pregătit pentru a fi umplute cu cadouri. De cum au deschis ochii, prichindeii au dat fuga la ghetuțe pentru a vedea ce le-a adus Moșul. Copiii vedetelor au fost vizitați de Moș Nicolae și s-au bucurat extrem de mult de ceea ce au primit, iar părinții lor au surprins momentele de entuziasm și le-au distribuit pe rețelele de socializare.

Ce cadouri au primit copiii vedetelor de la Moș NicolaeIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 12)

Moș Nicolae a trecut pe la fetițele Gabrielei Cristea

Fetițele Gabrielei Cristea se pot considera norocoase. Au fost cuminți, iar în această dimineață și-au primit cadourile mult dorite. În filmarea distribuită de prezentatoare de televiziune, fata cea mare a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda îi spune entuziasmată mamei că Moș Nicolae i-a adus exact păpușa pe care și-a dorit-o.

Moș Nicolae le-a vizitat și pe fetele lui Mihai Morar

Moș Nicolae a trecut și pe la fetele lui Mihai Morar. Mara, Cezara și Roua, fetițele lui Mihai Morar, au avut și ele ghetuțele pline de cadouri. De departe, cea mai entuziasmată de cadourile primite a fost fata cea mică a prezentatorului. În filmarea surprinsă de Mihai Morar, Roua le arată surorilor mai mari ce daruri i-a adus Moș Nicolae.

Moș Nicolae, în vizită la familia Sînă – Serea

Moș Nicolae a fost în vizită și la numeroasa familie a Ancăi Serea și a lui Adi Sînă. Potrivit Ancăi, cei mici și-au aranjat ghetuțele în ordinea vârstei. Iar pentru că au fost cuminți, Moșul a fost foarte generos cu ei.

Ce vedete au mai fost vizitate de Moș Nicolae

Fetițele Andreei Bălan, Ella și Clara, au fost și ele foarte cuminți anul acesta pentru că Moșul a venit încărcat. Cele două au primit o mulțime de jucării. Artista a postat o imagine pe Instagram cu darurile micuțelor și a scris: „A venit Moșul”.

Adela Popescu, Simona Gherghe, Dana Rogoz, Andreea Pârvulescu și Andreea Marinescu au postat și ele pe rețelele de socializare „dovezi” că cei mici au fost cuminți și au fost vizitați de către Moș Nicolae.

Cine este Moș Nicolae

Sfântul Nicolae este sărbătorit în fiecare an pe data de 6 decembrie de către creștinii ortodocși și este unul dintre cei mai iubiți sfinți în România. Conform tradiţiei, Moşul le aduce dulciuri copiilor cuminți, iar cei neascultători primesc o nuieluşă. Tradiția mai spune că Sfântul Nicolae apare pe un cal alb, păzește Soarele și îi apără pe corăbieri și pe soldați.

Sursa Foto/Video: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!