Cum sunt sărbătorile de iarnă acasă la Anca Serea și la Adrian Sînă: „Nu avem toți loc la masă, cumva ne înghesuim!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 02 decembrie 2022, 15:11

Anca Serea și Adi Sînă au povestit cum sunt sărbătorile de iarnă în familia lor numeroasă, dar și ce au cerut să le aducă Moș Crăciun anul acesta.

Pe Adrian Sînă toată lumea îl știe ca fost solist al trupei Akcent, iar pe Anca lumea o știe de la pupitrul știrilor sportive. Cei doi și-au întemeiat o familie tare frumoasă, dar și numeroasă.

Cum sunt sărbătorile de iarnă în familia Sînă – Serea

Anca Serea și Adi Sînă au povestit la emisiunea „Vorbește Lumea”, de la Pro Tv că sunt foarte ocupați în perioada sărbătorilor de iarnă. Iar pregătirile pentru Crăciun încep încă din luna Noiembrie.

Cum sunt sărbătorile de iarnă acasă la Anca Serea și la Adrian SînăIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 10)

„Avem foarte multă treaba, mai ales în perioada aceasta, a sărbătorilor de iarnă. Avem noroc că acești copii ai noștri, ăstia mulți, mari și mici sunt foarte organizați și ne-au obișnuit și pe noi să fim organizați. Cam din luna noiembrie încep să își facă fiecare lista, care nu este una scurtă. Unii dintre ei sunt modești, cei mari își doresc tot felul de gadgeturi. Dar ei sunt cuminți, în general, și își cam primesc darurile binemeritate.”, a spus Anca Serea la „Vorbește Lumea”.

Și pentru că sărbătoarea Crăciunului este una foarte importantă atât pentru Anca, cât și pentru cei mici, Moș Crăciun trebuie să fie foarte generos cu familia Sînă – Serea.

„Este un vibe frumos, agitație mare. În primul rând, nu avem loc la masă toți, cumva ne înghesuim. Am avut noroc până acum pentru că tot timpul a fost câte unul mai mic și mai mâncau în câte un scăunel de bebe. Acum, au cam crescut și fiecare are locul adjudecat și atunci clar nu avem loc la masă. Dacă mai vine și bunica, dacă mai vine și unchiul, dacă mai vine cineva în vizită, îi punem în dormitor și vorbim la telefon.”, a spus Adrian Sînă la „Vorbește Lumea”.

Adi Sîna: Crăciunul este scump în familia noastră!

Luna decembrie este una aglomerată pentru artiști, dar Adrian Sînă și-a lăsat timp suficient pentru a petrece în familie Sărbătorile de iarnă. Mai puțin Revelionul, când va fi pe scenă.

„Atmosfera este senzațională și nimic nu se compară cu o masă în familie, cu toată familia în jurul mesei și dacă e și un moment de sărbătoare, cum e Craciunul sau ziua cuiva, pentru că e ziua cuiva cam în fiecare lună. Ca să răspund într-un singur cuvânt. Cum e? E scump!”, a mai spus Adi Sînă.

Cu toate că au o famile atât de numeroasă, artistul și frumoasa lui soție fac în așa fel încât să găsească timp și pentru consolidarea relației lor. După vacanța cu cei mici, Anca Serea și Adi Sînă pleacă într-o vacanță de cuplu.

„În principal de Crăciun sunt acasă întotdeauna și de cele mai multe ori și de Moș Nicolae. E foarte important ca acest Moș Nicolae să nu cadă în weekend pentru că atunci sunt concerte. Crăciunul este clar în familie, iar după Revelion plecăm într-o mică vacanță. O vacanță de-a noastră este năucitoare. După ce ne întoarcem din vacanță avem nevoie și noi de o vacanță.”, a mai adăugat artistul.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Adrian Sînă și Anca Serea, o familie numeroasă

Anca Serea și Adi Sînă formează unul din cele mai frumoase și apreciate cupluri din România. Anca are doi copii, pe Sarah și David, din relația cu regretatul afacerist Filip Poplingher. Cei doi au împreună alți patru, pe Ava, Noah, Moise și Leah. Artistul îi iubește însă în egală măsură pe toți cei șase și spune că-i consideră copiii lui.

Sursa Foto: Instagram


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!