Beyonce Knowles

De Corina Buhagiar, pe

Sex-simbol, cântăreaţă şi actriţă, Beyonce s-a născut pe 3 septembrie 1981 în Houston, Texas (SUA). În copilărie a urmat cursuri de balet şi jazz, fiind totodată…
remarcata pentru vocea ei specială. Povestea succesului pentru ea începe odată cu „Destinys Child”, care va deveni in cele din urma grupul de fete cel mai bine vândut din istorie.

Între 1997 şi 2001, grupul devine unul dintre cele mai de succes fenomene pe scena R&B. Începând cu 2002, Beyonce se lansează în paralel şi într-o carieră solo, şi cunoaşte din nou succesul în 2003, cu albumul „Dangerously in Love”. Până în 2008 urmează alte 3 albume de studio, care o consacră în cele din urmă ca o voce de prim rang pe scena artistică americană, şi nu numai.

Beyonce nu s-a rezumat doar la muzică. Începând cu rolul din filmul MTV „Carmen: A Hiphopera”, continuand cu apariţiile din seria „Austin Powers” şi până la rolul sau din „The Pink Panther”, alaturi de Martin Stevens, pentru coloana sonoră a căruia a şi înregistrat hit-ul „Check on It” Beyonce şi-a încercat muza şi în domeniul celei de-a 7-a arte.

Începând din 2002 au început să circule zvonuri despre relaţia sa cu rapperul Jaz-Z, dar cuplul s-a arătat foarte discret. Cei doi s-au căsătorit în 2008, la New York.

„Cu toţii avem imperfecţiuni, sunt doar un om. Dar pentru mine, important este să mă focalizez pe calităţile pe care le am, asta pe lângă frumuseţe pur şi simplu” este unul dintre crezurile lui Beyonce.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!