Facebook: Beyonce, aleasă diva săptămânii de cititoarele noastre

De Sandra Sarbu, pe

Zilele trecute le-am lansat o mică provocare cititoarelor Unica.ro, pe Facebook. Ne-am gândit să le cerem părerea: cine este diva acestei săptămâni?
Răspunsurile n-au întârziat să apară şi, deşi părerile au fost împărţite, cea mai votată a fost Beyonce. Aşa cum am promis, iată şi mica surpriză.

De mică a tatonat cu muzica

Încă de mică Beyonce a avut legătură cu muzica, tatăl ei fiind managerul unei case de discuri. Artista a început să cânte încă din clasele mici, când a făcut şi cursuri de dans. Cariera ei muzicală a început chiar la vârsta de şapte ani, când a participat la un concurs de talente de la şcoală, în urma căruia a apărut în presa locală.
Facebook: Beyonce, aleasă diva săptămânii de cititoarele noastre
Prima trupă din care a făcut parte Beyonce s-a numit Girl’s Tyme, un grup în care dansa şi cânta rap. Atunci a cunoscut-o şi pe Kelly Rowland, iar în 1993, după ce li s-a alăturat şi LeToya Luckett, cele trei au format trupa Destiny’s Child, sub managementul tatălui lui Beyonce. Ulterior a intrat în grup şi Michelle Williams.
Cele trei fete au înregistrat primul lor hit, „No, No, No” în 1998, şi odată cu acesta au cunoscut notorietatea pe plan internaţional. În 1999 au lansat albumul „The Writings on the Wall” care le-a adus mai multe discuri de platină şi trei piese în topurile din întreaga lume.
Facebook: Beyonce, aleasă diva săptămânii de cititoarele noastre

A jucat în filme de succes

În 2002 Beyonce a jucat şi în primul său film, „Austin Powers in Goldmember”, în rolul lui Foxxy Cleopatra. În acelaşi an talentata artistă a înregistrat prima piesă singură, „Work It Out”, ce a lansat-o apoi într-o carieră solo de foarte mare succes.

Şi-a întemeiat o familie frumoasă

Tot în 2002 l-a cunoscut şi pe cântăreţul de hip-hop Jay Z, cu care a început o relaţie frumoasă, iar şase ani mai târziu s-au şi căsătorit. La începutul anului 2010 Beyonce declara că are nevoie de o pauză ca să se regăsească, să se poată bucura de familia ei.
Facebook: Beyonce, aleasă diva săptămânii de cititoarele noastre
În 2011, la MTV Video Music Awards, Beyonce a pozat cu burtica de gravidă – acesta a fost momentul în care întreaga lume a aflat că faimosul cuplu va avea primul copil.

Zvonuri privind sarcina

Pe lângă faptul că atunci când şi-a făcut publică sarcina a devenit aproape instantaneu cea mai urmărită vedetă a momentului, au fost lansate şi câteva zvonuri mai puţin plăcute. Iniţial s-a spus că Beyonce a purtat o burtică falsă la MTV Video Awards doar pentru a face impresie. Apoi, însă, au apărut fotografii cu ea în costum de baie în care se vedea clar burtica.
O altă întâmplare ciudată a fost în timpul unei emisiuni din SUA la care a fost invitată Beyonce. Atunci când a intrat pe scenă şi s-a aşezat pe fotoliu, burtica ei din nou a părut falsă, luând o formă nenaturală. În fine, toate publicaţiile de scandal au amuţit atunci când Beyonce a devenit mămică, la începutul acestui an.
Facebook: Beyonce, aleasă diva săptămânii de cititoarele noastre
Beyonce a afirmat de curând că de când s-a născut Blue, fetiţa ei şi a lui Jay Z, este mult mai fericită şi împlinită, ba chiar a coborât cu picioarele pe pământ: a lăsat tocurile deoparte şi a ales să încalţe pantofi mult mai comozi – măcar pentru o perioadă.
Cititoarele noastre au avut dreptate – Beyonce chiar este o vedetă demnă de urmat şi nu doar Unica.ro spune asta, ci şi revista People, care a proclamat-o anul acesta cea mai frumoasă femeie din lume.
Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!