Astăzi e ziua de naştere a lui Mihai Găinuşă. La mulţi ani!

De Sandra S., pe

În urmă cu 42 de ani vedea pentru prima oară lumina zilei un bebeluş ce avea să ajungă astăzi bine-cunoscutul Cârcotaş de la Prima tv.
Mihai Găinuşă şi-a început dimineaţa alături de colegii de la postul de radio Kiss Fm, iar restul zilei îl va petrece alături de colegii şi prietenii de la Prima tv, care i-au pregătit deja cadouri inedite, scrie Libertatea.ro.
Omul de televiziune a primit deja cadoul din partea familiei – un tablou pe care şi-l dorea foarte mult: „Seara e rezervată, voi fi alături de familie, probabil Eva şi Andrei îmi vor cânta pe două voci ‘Mulţi ani trăiască’, iar Ioana va fi dirijor. Îmi doresc să fim sănătoşi, că restul vine de la sine„.
Mihai Găinuşă este un realizator şi prezentator român de radio şi televiziune. Astăzi a împlinit vârsta de 42 de ani şi totodată 11 ani de când se află în echipa postului tv Prima. Până în prezent a scris şi publicat şase volume: Trialoguri cârcotaşe, 2003, Cotcodăceli, 2004, Fără cap şi fără coadă, 2007, Povestiri mortale, 2009, Scândura de frizerie, 2010, şi Jurnal din viitor, 2011.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!