Andrei Leonte cântă povestea X Factor

De Diana Zagrean, pe

În toiul căutărilor următorului super star al României, Andrei Leonte, câștigătorul primului sezon X Factor cânta povestea show-ului care l-a transformat dintr-un om obișnuit într-o celebritate.
Andrei lansează imnul X Factor inspirat din propria poveste a succesului. Ideea i-a aparținut chiar lui Andrei Leonte, autorul versurilor, iar muzica a fost compusă de Adrian Sînă.
„Ca orice fenomen care schimbă vieți, m-am gândit că și X Factor are nevoie de un imn.
Este o oportunitate cu care te întâlnești o data în viață și, prima generație știe asta, ai șansa sa faci parte dintr-un proiect mare, care poate nu ar fi fost la fel fără tine, la fel cum nici tu nu ai fi putut evolua fără el. Am incercat să surprind asta, să scriu despre cum îți schimbă viața, despre ce se întamplă în „tranșee” și ce simti înainte să intri pe scenă sau sub lumina reflectoarelor. Am încercat să scriu despre cum iți bate inima când începi să cânți știind că nu ai cum să mai încerci o dată, despre gândul că poate, în sfârsit îi vei face mândri pe cei dragi, si că, poate, daca n-o dai in bara in urmatoarele 2-3 minute, și se schimbă viața!, a povestit Andrei Leonte despre imnul X Factor.
Imnul X Factor a fost lansat chiar înainte ca noua generație de juriu X Factor să ajungă la Iași, orașul din care provine Andrei Leonte. Luni și marți, Delia, Cheloo și Dan Bittman se vor afla la Casa de Cultură a Studenților din Iași încercând să găsească factorul X în Moldova. Ieșenii pot veni în public la audițiile cu juriu, pe 30 și 31 iulie de la ora 10.00 și de la ora 15.00.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro