Andreea Esca, înlocuită la PRO TV, după ce a ajuns pe mâna medicului! Diagnosticul primit de știristă

De Mihaela Uretu, pe Ultimul update Vineri, 09 decembrie 2022, 13:34

Andreea Esca este înlocuită la Pro TV, din cauza unor probleme medicale. Prezentatoarea și-a anunțat prietenii virtuali că nu se simte prea bine și că a trebuit să meargă la doctor.

Andreea Esca are probleme de sănătate. Mai exact, prezentatoarea știrilor de la Pro TV s-a ales cu o răceală care i-a afectat vocea. Vedeta și-a anunțat fanii că se află în repaus vocal, la recomandarea medicilor.

Andreea Esca a ajuns pe mâna medicului

După o serie de analize de specialitate, medicii i-au recomandat ca pe lângă tratamentul primit să facă și repaus vocal. Andreea Esca, însă, nu vrea să stea departe de pupitrul știrilor, așa că încearcă să se trateze și cu remedii naturiste.

Andreea Esca, înlocuită la PRO TV, după ce a ajuns pe mâna mediculuiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Citește și: Cum arăta Andreea Esca la începutul carierei în televiziune. Imagini inedite din 1992, pe vremea când nu lucra la Pro TV

Ce a transmis Andreea Esca pe Instagram

Andreea Esca le-a arătat fanilor ce remedii naturiste a urmat pentru a se putea întoarce cât mai repede la pupitrul știrilor de la Pro TV. Vedeta a postat pe contul său de Instagram baia fierbinte cu sare gronjuasă și ghimbir sau „biscuiții copilăriei înmuiați în ceai”.

”Mama: ia, dragă, medicamente, termină cu prostiile. Prietenii de tip ”pe vechi”: fă o baie cu sare din aia grunjoasă! Prietenii hipsteri: mai bine o baie cu ghimbir! Eu: Am luat medicamentele, am pus sare și ghimbir în cadă … Și aștept să-mi revină vocea de privighetoare”, a scris împărtișit Andreea Esca prietenilor virtuali.

Andreea Esca a avut Covid-19 în urmă cu doi ani

În urmă cu doi ani, prezentatoarea știrilor de la Pro TV a fost infectată cu coronavirus. Andreea Esca a confirmat acest lucru după ce s-a aflat absența sa de la pupitrul știrilor.

Andreea Esca a împlinit 50 de ani

Andreea Esca și-a început cariera la SOTI, tot ca prezentatoare, în anul 1992, deși nu avea experiență în domeniu. În același an s-a axat pe pregătirea jurnalistică, meseria ce avea să-i schimbe viața și să o transforme într-o celebritate autohtonă. Anul acesta, îndrăgita prezentatoarea a împlinit vârsta de 50 de ani și a petrecut cu mare fast alături de ce dragi, în Istanbul.

Sursa Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!