Andreea Esca joacă în filmul lui Pavel Bartoș: „Îi mulțumesc că a avut încredere în mine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 noiembrie 2022, 12:26

Andreea Esca joacă în filmul „Ramon”, pe care Pavel Bartoș îl va produce. Știrista va face parte dintr-o distribuție cu nume mari, printre care se numără Smiley, Elvira Deatcu și Carmen Tănase”.

Pavel Bartoș nu a vrut să dea foarte multe detalii referitoare la rolul pe care îl va avea Andreea Esca în filmul său, întrucât își dorește ca oamenii să meargă la cinema pentru a vedea pelicula.

Andreea Esca, în distribuția filmului „Ramon”

Potrivit simpaticului actor și mai nou și producător, toate rolurile au fost distribuite în urma unui casting serios.

Andreea Esca joacă în filmul lui Pavel Bartoș: „Îi mulțumesc că a avut încredere în mine”

Bartoș a afirmat că Andreea Esca a acceptat să joace îl filmul „Ramon” pentru că are încredere în el, dar și datorită faptului că pelicula sa este de bună calitate, notează Fanatik.

„Are încredere în mine, are încredere în regizor. Este un produs de bună calitate și tare îi mulțumesc că a avut încredere în mine, cum le mulțumesc și celorlalți colegi de platou”, a spus Pavel Bartoș.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Pavel Bartoș, actor și producător pentru filmul „Ramon”

Nume mari vor juca în pelicula produsă de Pavel Bartoș. La rândul lui, Bartoș va avea un rol în acest film.

„De la Smiley, Selly, toți care au avut încredere în noi și au venit, Andreea Vasile, Iulian Postelnicu, Farcaș Bogdan, iată am și doi premianți de Gopo în distribuție. Cum zice lumea, este o „amestecătură” bună”, a precizat el.

„Sunt actori tare buni – Elvira Deatcu, Carmen Tănase. Dacă stau să mă gândesc, Gabriela Ionescu, un topmodel internațional, Alexandru Ion, am descoperit și o actriță tânără, Teona Stavarachi, adică e bine”, a mai zis Bartoș.

Andreea Esca joacă în filmul lui Pavel Bartoș: „Îi mulțumesc că a avut încredere în mine”

La filmul „Ramon”, prezentatorul spune că se gândea de mai mult timp. Iar acum toate ideile sale prind viață.

„E o idee care mă paște și mă bântuie de vreo patru, cinci ani de zile și căutam contextul perfect. (…) Și uite că am întâlnit contextul perfect și anume pe Jesus del Cerro regizorul, l-am găsit și pe Anghel Damian care a scris scenariul, cumva s-au întrunit contextele potrivite. Personajul principal este un om simplu, care e în căutarea iubirii extraordinare, fata de pe afiș, acea fată la care visăm cu toții, care este accesibilă sau nu este accesibilă, care trece prin tot felul de peripeții de care vei râde, de care vei râde, de care vei râde. Te vei emoționa, de fapt e o comedie romantică pentru toată lumea. E greu să fiu și actor și producător, problemele de producție bat la ușă”, a spus Pavel, în urmă cu câteva luni, pentru Pro TV.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!