Anca Țurcașiu: „Nu sunt pregătită să fiu bunică”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 iunie 2022, 17:35

Fiul Ancăi Țurcașiu (51 de ani), Radu (23 de ani) s-a căsătorit la sfârșitul lunii aprilie. Artista este cea care a făcut atunci marele anunț pe rețelele de socializare.

De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind. Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător. Știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi! Vă iubesc enorm – a scris Anca Țurcașiu pe Instagram la momentul respectiv.

Radu este student la Pedagogie, la Universitatea din București și este și profesor de snowboard. Partenera sa de viață, Andreea, profesează ca asistent universitar. După cei doi s-au căsătorit, Anca Țurcașiu spunea că se așteaptă să devină bunică.

M-am bucurat sincer pentru un asemenea eveniment (n.r. – căsătoria lui Radu). Viața îți aduce și asemenea momente. Acum sunt soacră mare. Va veni vremea în care voi și bunică și de ce nu, chiar și străbunică, dacă voi atinge un anume prag. În niciun într-un caz nu mi-am imaginat această postură într-un fel anume! De altfel, aleasa fiului meu mi-a spus pe numele mic încă din primul moment. Nu știu dacă e cel mai bun cuvânt. Am considerat-o pe Andreea ca și copilul meu.

Nici nu se pune problema să mă amestec în povestea lor sau să observ ceva de la distanță. Dacă ei vor dori un sfat sau o părere, atunci, da, cu dragă inimă mă voi implica. Dar altfel, voi fi aici doar pentru a le oferi iubire și protecția mea permanent – declara Anca, în urmă cu câteva luni.

Citeşte şi: Gheorghe Gheorghiu, dezvăluiri din timpul relației cu Anca Țurcașiu: „Era narcisistă”

Citeşte şi: Delia, probleme de sănătate: „Ce minunată e viața, îmi dau demisia”

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu și-a mărit din nou buzele. Cum arată după cea mai recentă intervenție estetică

Citeşte şi: Andreea Ibacka, detalii despre căsnicie: „Nu avem o relație perfectă”

Recent, Anca Țurcașiu a spus că nu își dorește foarte tare să aibă nepoți. Artista a mărturisit, mai în glumă, mai în serios, că nu vrea să mai crească alți copii, în cazul în care băiatul ei, Radu, o va face bunică.

Anca Țurcașiu: „Nu sunt pregătită să fiu bunică”

Nu sunt pregătită să fiu bunică. Nu mai vreau să mai cresc un copil. În sfârșit, dacă o să mi se pună în brațe ce să fac, o să trebuiască. E rea zicala aia cum că „mamele de băieți cresc nepoții”. Nu-mi place. Glumesc. Vom vedea. Să vedem ce va fi, nu mai facem niciun fel de predicție. Probabil că dragostea o să fie atât de puternică încât nu o să pot să rezist. Așa că… – a relatat Anca Țurcașiu pentru Impact.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!