Anamaria Ferentz şi Iulia Luciu sunt la duel

De Cristina Popa, pe

Pentru prima oară la duel, în ce-a de-a treia ediţie „Dansez pentru tine” Anamaria Ferentz şi Iuliana Luciu, alături de partenerii lor, se vor lupta pentru a rămâne în competiţia visurilor.
Pe lângă proba de vals, cele şapte perechi rămase în concurs vor fi nevoie să îşi arate talentul şi măiestria şi pe ritmurile muzicii populare româneşti.

Fiind o ediţie specială dinainte de Paşte, emisiunea din această seară promite un întreg arsenal de momente ce ţin de tradiţie.

Astfel, pe lângă dansurile folclorice româneşti puse în valoare de trupa de dans „Dansez pentru tine”, sau de momentul artistic pregătit de Ştefan Bănică Jr., în platou vor veni mai multe ansambluri populare din ţară şi vor încinge în direct un dans tradiţional românesc la care vor participa în jur de 60 de dansatori.

Mai mult, pe lângă elementele ce ţin de tradiţie, emisiunea va avea parte şi de nişte invitaţi speciali. Abia întors din Coreea, de la competiţia Mister World 2010, fostul şofer al Monicăi Columbeanu, modelul Voicu Panzar, aka Ricky, va dansa alături de Andreea Mantea în scop scaritabil.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro