Amal Clooney, declarație de dragoste surprinzătoare pentru soțul său, George Clooney

De Mădălina Manole, pe
Amal Clooney nu obișnuiește să vorbească foarte des despre soțul său, George Clooney, însă, iată că de această dată a lăsat emoțiile deoparte și a avut curaj să facă o adevărată declarație de dragoste în public.

George Clooney a fost distins de către Institutul American de Film cu premiul AFI pentru întreaga sa carieră și cu această ocazie soția sa, Amal Clooney, avocat de profesie, a ținut un discurs în onoarea sa: „Îmi este mai ușor să mă adresez în fața instanței în numele unui deținut decât să vorbesc public despre soțul meu, așa cum fac în seara asta, pentru prima oară. Fac această declarație pentru că sunt foarte mândră de tot ce a obținut soțul meu. Iată câteva lucruri despre George pe care nu le știți: în primul rând este un gentleman. Este un domn în toate sensurile cuvântului, un domn cum rar mai întâlnești în zilele noastre. Toți cei care îl cunosc, chiar și opozanții săi politici și cei cu care s-a certat, profesional vorbind, pot spune că nu și-a uitat bunele maniere. Chiar dacă George este modest și atribuie norocului succesul de a primi acest premiu, cred că talentul și caracterul l-au adus până aici. Și toate aceste calități îl fac un tată și un soț minunat. L-am întâlnit pe George când aveam 35 de ani și deja începusem să mă resemnez cu ideea că o să rămân fată bătrână. La început ne-am ascuns în apartamentul meu din Londra, dar imediat mi-am dat seama că, indiferent ce s-ar întâmpla, niciodată nu aș vrea să fiu cu nimeni altcineva în afara lui. Când nu eram împreună, eu nu puteam să dorm. Îmi ascundea scrisori în geantă și când le citeam aveam un zâmbet deosebit pe față. După cinci ani, nu s-a schimbat nimic. El este persoana care se bucură de toată admirația mea și zâmbetul lui mă face să mă topesc de fiecare dată.” – și-a început discursul Amal Clooney.

Amal si George clooney la nunta regala

Amal Clooney s-a îndreptat către soțul său, George Clooney, și spre suprinderea tuturor, i-a adresat câteva cuvinte în mod direct: ” Iubirea mea, ceea ce am descoperit alături de tine este dragostea adevărată la care mereu am sperat. Tu și copiii, Ella și Alexander, sunteți cea mai mare bucurie din viața mea și umpleți casa de zâmbete. Sunt atât de mândră de tine, dragostea mea. Felicitări pentru premiul primit în această seară și știu că atunci când copiii noștri vor crește, vor fi mândri nu doar pentru ceea ce ai făcut, ci și pentru ceea ce ești.” – a încheiat Amal Clooney în aplauzele tuturor.

Citește și – Heather Locklear a incercat să-și omoare mama

Citește și – Anthony Hopkins și fiica sa nu-și vorbesc de 20 de ani. Care este tristul motiv

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!