Alexandra Dinu, o mireasă superbă în noul ei film! Iată ce rochii a îmbrăcat!

De PR, pe

Alexandra Dinu a îmbracat din nou rochia de mireasă, însă nu în viața reală, ci pentru un rol în pelicula, “Sposami”, un film pentru televiziune difuzat de Rai 1.
În “Sposami”, Alexandra Dinu joacă unul dintre rolurile principale alături de Francesa Chillemi,  cea care a devenit cunoscută în Peninsulă după ce a câștigat titlul de Miss Italia în anul 2003.
Alexandra debutează în episodul din aceasta seară cu rolul lui Melody, o fată frumoasă căreia i se oferă șansa de a deveni model într-un atelier specializat în crearea de rochiilor de mireasă.
Rolul Alexandrei este unul cheie, iar personajul ei amenință stabilitatea relației de iubire dintre personajele principale. Filmările au avut loc anul trecut, au durat opt săptămâni, s-au desfășurat la Trieste, Trento și Roma, iar regia este semnată de celebrul Umberto Marino.
“Am îmbrăcat 12 rochii de mireasă pentru acest rol, toate create de brandul italian Sarli, cu care am o strânsă colaborare de imagine. A fost pentru prima dată, după nuntă, când am îmbrăcat o rochie de mireasă, astfel că, la început, a fost puțin ciudat. Sper ca și cei de acasă, din România, să se uite la acest film, în special că în țară se recepționează Rai 1”, declară Alexandra Dinu.
alexandra dinu
Cât despre posibilitatea de a îmbrăca din nou rochia de mireasă în viitorul apropiat, Alexandra declară că, în momentul de față, nu se simte pregatită să facă din nou acest pas.
“Nu este nevoie de un act și de o ceremonie fastuoasă pentru a celebra dragostea dintre două persoane. Cel puțin asta simt acum. Nu îmi planific nimic, las lucrurile să vină de la sine. Dacă este scris să ajung încă o dată mireasă în viața reală, atunci așa va fi”, declară Alexandra Dinu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!