Surprize pe care să i le faci de Dragobete

De Diana Zagrean pe 24 februarie 2015
Seara de Dragobete poate să însemne o cină romantică, dar plictisitoare, sau poate să însemne surprize, emoții și cadouri intime. Vezi ce surprize să-i faci de Dragobete.

Așteaptă-l acasă în lenjerie sexy

Bărbații abia așteaptă să te vadă în lenjerie sexy și nu există bărbat pe Pământ să refuze o așa invitație la o seară fierbinte.

Uită de partea tradițională a sărbătorii de Dragobete și mergi pe o surpriză plăcută pentru amândoi.

Cumpără-i un cadou

Sună banal, dar dacă știi că își căuta de două săptămâni o piesă pentru mașină sau calculator și nu o găsea, va fi o surpriză mult mai bună decât o cină romantică. Să-i cumperi ceva neromantic, dar care pentru el înseamnă foarte mult te va aduce mult mai aproape decât un cadou clasic, de complezență.

Scapă-l de o responsabilitate

Bărbații moderni se stresează mult la locul de muncă și dacă mai au și tot felul de alte treburi și îndatoriri, s-ar putea să nu se poată relaxa cum trebuie în seara ta romantică. Dacă vrei cu adevărat să-i faci o surpriză plăcută, preia ștafeta, rezolvă o problemă sau du-te în locul lui undeva să ridici un pachet. Va aprecia foarte mult gestul când ajunge acasă și vede că poate să se destindă, că treaba este deja făcută. În plus, își va lua revanșa pentru surpriza pragmatică pe care i-ai făcut-o.

Cumpără bere și chipsuri și dă drumul la meci

Știm că nu e sănătos, că face burtă, că băieții, prietenii lui fac mizerie mereu la voi în sufragerie. Dacă este seară de meci, fă-i o surpriză și așteptați-l toți cu gustări și bere și lasă-i să se distreze după o zi grea. Faptul că nu-l vrei doar pentur tine și că ești dispusă să faci un asemenea sacrificiu exact în ziua în care se aștepta să fie obligat să stea cu tine înconjurat de inimioare roz îl va face să te iubească chiar mai mult.

Sursa foto femeie cadou: Shutterstock

Ce vedete au acceptat provocarea #10YearChallenge

Ce vedete au acceptat provocarea #10YearChallenge