O nouă pacientă mutilată de Matteo Politi. A operat-o de trei ori

De Unica.ro pe
Dezvăluirile continuă în cazul falsului medic Matteo Politi, italianul cu opt clase care a reușit să convingă mai multe clinici din București că este chirurg. Încă o pacientă operată de Politi a acceptat să vorbească despre experiența ei în Libertatea.

În vârstă de 60 de ani, femeia nu a vrut să-și divulge identitatea, însă a povestit despre operațiile suferite și complicațiile pe care le-a avut. Mai mult, ea a făcut publice discuțiile cu Politi. Vezi discuțiile dintre matteo Politi și pacienta lui.

Prima consultație la Politi a avut loc în februarie 2018. Atunci l-a cunoscut femeia pe cel care avea să-i distrug nasul. Ea a făcut mai întâi un lifting facial, care a avut loc la clinica Prestige din București, apoi o ridicare a pleoapelor care a avut loc la clinica lui Michelle de Chirico, stomatolog. După câteva luni, Politi a convins-o pe pacientă că are nevoie și de o operație la nas pentru că ar suferi de deviație de sept, periculoasă la vârsta ei.

Pentru că primele intervenții nu au fost reușite, pacienta i-a cerut explicații falsului chirurg, iar el i-a spus că vârsta ei înaintată ar fi de vină, argumentele lui fiind logice, după spusele femeii.

A treia operație, cea pentru deviația de sept a fost făcută la spitalul Medas din București, deci a treia clinică în care pacienta era operată de Politi.

”După ce-am ieşit din operaţia la nas, în salon a venit medicul anestezist, o doamnă foarte drăguţă şi mi-a zis: „doamnă, unde l-aţi găsit pe ăsta?”. I-am spus că mi-a fost recomandat. A zis: „sper să ieşiţi cu bine din asta””, povestește pacienta.

”După ce mi-a dat pansamentul jos, nasul meu era într-o stare dezastruoasă. De fapt, aţi văzut cum arăt şi acum… Iar atunci arăta exact ca un şniţel pe care l-ai bătut pe tocător. Iar el îmi spunea că intervine vârsta, că am 60 de ani, că apar nişte reacţii ale organismului. Totuşi, dădea nişte explicaţii foarte logice. Te convingea”, mai spune femeia.

Pacienta a rămas, spune ea, cu o ”gaură la nas”, pe care Politi i-a promis că o rezolvă cu ajutorul unui gel special pe care îl va aduce în țară. În data de 4 februarie 2019, la ultima discuție cu el, Politi i-a spus fostei paciente că se află în Italia, dar că va reveni în România.

Citește pe Libertatea.ro declarațiile lui Michelle di Chirico, stomatologul care a făcut operații estetice alături de Matteo Politi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro