Și-a pierdut cele trei fetițe într-un incendiu. Dar ce a văzut în oglinda de la baie i-a adus speranța în suflet

De Unica.ro pe
În acea tragică noapte de Crăciun din 2011, Madonna Badger era acasă, într-un orășel din SUA împreună cu familia: cele trei fetițe, Sarah, Lilly, Grace, părinții ei și soțul.

Spre zorii zilei de 25 decembrie, casa lor a luat foc brusc. Madonna și fostul ei soț au fost singurii supraviețuitori. ”Toată viața mea e în casa aia”, le-a strigat ea pompierilor care au scos-o din casa în flăcări.

Din păcate, cele trei fetițe și bunicii lor nu au putut fi salvați. Madonna nu poate nici acum să descrie ce a simțit după ce și-a pierdut toți copiii într-o singură noapte. Ea spune că a vrut de multe ori să-și ia viața căci durerea era de nesuportat.

Dar odată cu trecerea timpului, rana din sufletul ei a început să se vindece. Acum Madonna este o figură cunoscută în lumea publicității din SUA și vorbește deschis, atunci când i se cere, despre experiența prin care a trecut.

Invitată în emisiunea lui Oprah, femeia a povestit despre momentul care a marcat procesul ei de vindecare.

”Făceam curat în baie și am început să plâng. Am început să plâng rău. Simțeam de parcă îmi curgea sțnge din ochi. Atâta durere… M-am uitat în oglinda de la baie și m-am văzut plângând. Nu mă văzusem niciodată plângând așa. Durerea era așa de mare și îmi amintesc că m-am gândit: ”Wow, femeia aia suferă mult.” Apoi am văzut-o pe Sarah și pe Lilly și pe Grace. Și Sarah a vorbit cu mine. Mi-a spus că nu mă tem, că dragostea e cel mai frumos lucru din lume. Și știam că e adevărat, că vorbește cu mine, că nu e doar în mintea mea”.

Madonna mai spune că de atunci le simte tot timpul pe fetițe alături de ea, iar acest sentiment a ajutat-o să treacă pentru durerea de neimaginat pe care o simțea.

Mihai Morar va deveni tată a treia oară. Primele declarații ale prezentatorului TV: “Este cu griji”

Mihai Morar va deveni tată a treia oară. Primele declarații ale prezentatorului TV: “Este cu griji”