Slăbește cu zeamă de varză murată

De Diana Zagrean, pe
Zeama de varză este un remediu cunoscut de sute de ani pe meleagurile noastre. De la mahmureală, la kilograme în plus, zeama de varză pare să ajute la tot felul de probleme de sănătate și frumusețe. Vezi cum slăbești cu zeamă de varză murată.

Ce conține zeama de varză

Vitamina U și vitamina C – Vitamina U are proprietăți vindecătoare aproape misterioase și toți doctorii sunt de acord că varza are multe proprietăți vindecătoare, atât pentru ulcere, gastrite, cât și pentru alte afecțiuni.

Varza murată conține și vitamina C, dar și aminoacizi sănătoși, cu efecte antiinflamatoare și vindecătoare.

Bacterii bune – acestea ajută organismul să lupte cu infecțiile și chiar cu cancerul, iar substanțele din varza crudă și murată au puternic efect antiinflamator.

Cum slăbești cu zeamă de varză

Zeama de varză te ajută să slăbești dacă ții o cură completă de detoxifiere cu varză, apoi consumi un pahar de zeamă de varză dimineața, o porție de varză murată la prână și una seara, pentru a încheia ziua cu încă un pahar de zeamă de varză la culcare.

Trebuie să bei multă apă la temperatura camerei, deoarece zeama de varză conține adesea foarte multă sare, care te deshidratează.

Dacă vei consuma această combinație, vei observa rezultate spectaculoase chiar din primele trei zile.

După aceea, nu trebuie să ții o anumită dietă, doar trebuie să încerci să reduci puțin numărul de calorii din mesele principale și să înlocuiești gustările cu zeamă de varză sau varză murată.

Un pahar de zeamă de varză dimineața ajută organismul să facă plinul de probiotice și electroliți dintr-un singur pahar.

Sursa foto zeamă de varză: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!