Fii sexy chiar şi când mergi la sală! Mihaela Murgu şi Bayo te ajută

De Unica.ro, pe

În zilele noastre, femeia este un altfel de Wonder Woman: are o carieră de succes, este o soţie şi o mamă grijulie şi, oricât de ocupată ar fi, îşi face întotdeauna timp pentru propria persoană.
Femeia modernă se îngrijeşte şi asta nu înseamnă numai aplicarea unui machiaj înainte de a ieşi din casă. Preocuparea pentru sănătate şi pentru siluetă se manifestă prin îmbrăţişarea unui stil de viaţă activ şi prin practicarea unui sport.
Deşi până de curând personal trainer-ul era o modă doar în rândul vedetelor – de la noi şi din străinătate, acum oricine poate apela la ajutorul unui profesionist. Apelează la un antrenor personal care va alege spaţiul potrivit ţie pentru orele de sport, fie în parc, fie în studio.
Fii sexy chiar şi când mergi la sală! Mihaela Murgu şi Bayo te ajută
Mihaela Murgu este cunoscută atât ca o antrenoare de sport de excepţie, cât si datorită look-ului său fresh şi mereu în tendinţe. La recomandarea profesioniştilor, completează starea ta de bine cu un echipament cool. Magazinul online Bayo îţi oferă o întreagă gamă de haine şi accesorii care îţi permit libertate de mişcare, păstrând stilul tău sexy şi fashionable.
Fie că este vorba de fitness, streetdance sau balet trebuie să ai outfit-ul care te reprezintă. Asta te va motiva şi mai mult, iar tu vei fi un pas mai aproape de forma fizică pe care ţi-o doreşti!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!