Detoxifierea după Sărbători

De pe

Deşi în fiecare an ne promitem să nu dăm iama în oala cu sarmale, inevitabilul se produce! Dacă şi tu ai acumulat câteva kilograme în plus, iată ce trebuie să faci pentru a-ţi recăpata silueta şi a începe anul în forţă, plină de energie!
Renunta la carne… … sau macar redu cantitatea! Consumul excesiv de carne iti poate afecta nu doar silueta, ci si tenul. Renunta, macar o perioada, la traditionala carne de porc si inlocuieste-o, cel mai bine, cu pestele. Daca nu e pe gustul tau, incearca un gratar de curcan! Astfel, vei reduce aportul de toxine, hormoni animali si… kilograme!
Bineinteles, cea mai buna alternativa este soia, pe care o poti gati in numeroase moduri! In ceea ce priveste cantitatea, ideal ar fi ca bucata de carne sa nu fie mai mare decat palma ta.
Ca sa intelegi mai bine diferenta dintre tipurile de carne, afla ca 100 gr de ceafa de porc (cruda) are 194 calorii, 100 gr de ceafa de vita – 180, 100 gr de piept de pui – 172 calorii si aceeasi cantitate de carne de curcan – 160! Inmuleste valoarea fiecareia cu 3 (o portie are, in general, 250-300 gr) si vei vedea ca diferentele nu sunt de neglijat!
Vezi continuarea pe e-joy.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro