Femei mutilate de cancer la sân. Află poveştile lor

De Diana Zagrean, pe

De când Angelina Jolie a anunţat că şi-a făcut o dublă mastectomie preventivă, lumea întreagă este puţin mai atentă la cancerul la sân. Operaţiile şi opţiunile pe care femeile diagnosticate cu cancer de sân le au sunt discutate mai des şi informaţiile nu mai sunt un subiect tabu. Iată nişte poveşti ale unor femei mutilate de cancer la sân, sub forma unui proiect foto impresionant.

Atenţie, articolul conţine imagini care vă pot afecta emoţional!

The SCAR Project este un proiect al fotografului David Jay şi încearcă să ne arate că dincolo de boală, femeile cu cancer la sân au poveşti emoţionante, cicatrici, familii alături şi multă forţă interioară.
Scopul proiectului a fost să crească nivelul de informare al femeilor din întreaga lume referitor la cancerul la sân şi să ajute, pe cât posibil, supravieţuitoarele acestei boli să înţeleagă că nu sunt singure, că sunt încă frumoase, chiar şi după operaţii complicate şi mutilante şi că sunt mai puternice decât cred.
Femeile care au participat la curajosul proiect foto sunt de toate vârstele şi multe dintre ele încă se luptă sau au pierdut bătălia cu cancerul la sân.
Femei mutilate de cancer la sân. Află poveştile lor

Imagini şocante cu mastectomii parţiale, totale şi reconstrucţii de sâni

Imaginile au un impact puternic şi pentru că sunt majoritatea in alb-negru şi se concentrează pe forţa interioară a supravieţuitoarelor, dar şi pe felul în care cancerul lasă urme şi cicatrici.
Alegerea unui tatuaj în locul reconstrucţiei, despre am scris într-un articol anterior, apare în câteva cazuri fotografiate în The SCAR Project, la fel cum sentimentele femeilor participante sunt captivate în mod artistic de fotograf.
Citeşte mai multe şi vezi detalii despre The SCAR Project, cu poveştile femeilor mutilate de cancer la sân, pe pagina următoare şi în GALERIA FOTO ataşată!
 

Femei mutilate de cancer la sân. Află poveştile lor
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!