Dureri care ar trebui să te trimită la Urgențe

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Joi, 11 mai 2017, 18:39
O durere puternică, care te trezește în toiul nopții sau te face să îți întrerupi activitățile zilnice, nu ar trebui niciodată ignorată. Vezi când ar trebui să ceri ajutor de urgență.

Durerea de cap

Durerea de cap este foarte comună și apare, de obicei, din cauza stresului, a alcoolului sau oboselii. În acest caz, îți trece cu un calmant sau cu o noapte bună de odihnă, însă nu întotdeauna soluțiile sunt atât de simple. Când durerea este intensă și bruscă, trebuie să ceri ajutor de urgență, deoarece ar putea fi vorba de un accident cerebral, potrivit prevention.com. La fel de periculoasă este și durerea de cap însoțită de febră, durere sau amorțeală a gâtului și iritații, pentru că poate fi vorba de meningită.

Durerea abdominală

Durerea abdominală este un alt simptom care apare frecvent și care este inofensiv de cele mai multe ori. Când se manifestă, însă, în partea dreaptă, ar putea fi vorba de apedincită sau probleme cu fierea și este nevoie de ajutor medical de urgență. Durerea abdominală însoțită de stări de vomă frecvente sau sânge în scaun trebuie, de asemenea, să te alarmeze.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!