Doctor Oz: Secrete sănătoase pe care le spune doar prietenilor

De Diana Zagrean, pe

Doctor Oz este celebru în lumea întreagă. El are câteva secrete de sănătate pe care le împarte doar cu prietenii apropiaţi. Vezi câteva din ele şi poate încerci să le şi aplici.

Scapă de pofte când ţii dietă

Dr. Oz recomandă ca atunci când ţi-e poftă de ceva dulce (îngheţată, ciocolată, prăjituri) să iei două îmbucături din respectivul aliment interzis şi să bei un pahar întreg de apă. Astfel, păcăleşti stomacul şi creierul şi ambele se vor simţi bine, fără să te îngraşi.

Înlocuieşte chipsurile cu varză kale

Varză Kale este ultimul răcnet în materie de super alimente sănătoase.
Varza kale este considerată super-aliment şi unul dintre cele mai sănătoase verdeţuri de pe Pământ, deoarece este bogată în fibre,calciu și potasiu, vitamina A, B6, C, K, cupru, fier, mangan, fosfor, dar mai ales de cantități mari de antioxidanți: carotenoide, flavonoide, luteină și zeaxantină. Pe lângă antioxidanți, conținutul substanțial de fibre din varza kale ajută bila, scade nivelul colesterolului și reduce riscul atacurilor de cord, mai ales cînd este consumat în stare crudă.
Cei care iau anticoagulanți ar trebui să evite kale, deoarece varza aceasta conţine o cantitatea mare de vitamina K, care poate modifica efectele medicamentelor. Este recomandată consultarea medicului.
Citeşte mai departe şi vezi ce alte sfaturi mai are Dr. Oz pentru tine, pe pagina următoare!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter