Cum slăbeşti în zona pubiană ca să ai „bikini bridge”

De Diana Zagrean, pe

Ultimul răcnet în materie de frumuseţe pe reţelele de socializare, dar şi o controversă cu privire la standardele moderne este „bikini bridge”. Află cum slăbeşti în zona pubiană ca să ai „bikini bridge” şi ce înseamnă, mai exact, termenul.

Ce este „bikini bridge”

Termenul a apărut recent pe reţelele sociale, în special pe Facebook şi Tumblr, unde femeile postează fotografii în costum de baie.
„Bikini bridge” este un termen controversat pentru că reprezintă „podul” pe care îl face slipul în contact cu oasele pelvisului atunci când o femeie foarte slabă stă la plajă.
Cum slăbeşti în zona pubiană ca să ai „bikini bridge”
Curentul este foarte dezbătut pe social media pentru că încurajează femeile să fie exagerat de slabe, în speranţa de a obţine un „bikini bridge” pefect şi a atrage mai multe „like”-uri.

Cum slăbeşti în zona pubiană prin dietă

Cum slăbeşti în zona pubiană ca să ai „bikini bridge”

1. Renunţă la mâncărurile din congelator.

Ştim că mama sau bunica ţi-au dat la pachet sarmale de la Crăciun, cârnaţi de casă şi puţină slăninuţă afumată. Nu le mai mânca. Dacă vrei să ai un corp de vis la vară, pe plajă, termină cu mâncarea grasă. Renunţă şi la dulciurile rămase de la sărbători şi nu mai mânca ceafă de porc, cartofi prăjiţi cu cola sau ochiuri cu bacon la micul dejun.

2. Redu 500 de calorii din dieta zilnică

Foloseşte un calculator online de calorii şi stabileşte câte consumi zilnic, într-o perioadă normală. Redu 500 de calorii pe zi şi stabileşte un program care să te ajute să te ţii de treabă. Scăderea cu 500 a numărului de calorii pe care le consumi zilnic, va reduce greutatea ta cu aproximativ jumătate de kilogram pe săptămână.
Citeşte mai departe şi vezi cum slăbeşti în zona pubiană ca să ai „bikini bridge”, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!