Replica Prințesei Diana pentru Camilla Parker, după ce a aflat că este amanta soțului ei

Fără îndoială, Camilla Parker-Bowles este cea mai faimoasă amantă regală a secolului XX. În ciuda frumuseții și a gustului desăvârșit, Prințesa Diana nu putea concura cu amanta soțului ei, care era mai bătrână și mai puțin populară în cercurile de prieteni.

Povestea dintre Camilla și Prințul Charles este deja bine cunoscută. S-au întâlnit prima dată pe un teren de polo, în anul 1970, când Camilla avea atunci 23 de ani, iar Charles avea 22. Au vorbit mai bine de o oră, iar la un moment dat tânăra aristocrată i-a amintit Prințului de Wales că străbunica ei a fost amanta stră-străbunicului lui.

Charles îi admira firea pozitivă şi lipsa de pretenţii, îi unea pasiunea pentru cai şi viaţa rurală, trăită în spiritul înaltei societăţi englezeşti. Dar moștenitorul coroanei britanice avea nevoie de o mireasă virgină, care să dea naștere viitorilor succesori la tron.

Camilla, confidenta Prințului de Wales, și Regina Mamă au început să evalueze femeile potrivite și, fără să știe, au ales aceeași persoană: pe Diana Spencer, o adolescentă înaltă, blondă, atractivă fără să bată la ochi și care provenea dintr-o familie bună.

Diana a pășit în acest mariaj cu o presimțire legată de Camilla: „L-am întrebat pe Charles dacă o mai iubește pe Camilla Parker-Bowles și nu mi-a dat niciun răspuns clar”, le-a mărturisit ea asistenților lui Charles.

Eforturile disperate ale Dianei de a-şi recâştiga soţul nu au făcut decât să consolideze legătura dintre el şi Camilla. O partidă de amor nu se limita doar să răspundă unor nevoi, ci reprezenta o victorie în plus asupra Dianei. Pe măsură ce mariajul regal se destrăma, Prinţul Charles devenea tot mai dependent de iubirea şi sprijinul Camillei.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: