Remediile naturale cu care Olivia Steer face faţă gerului

Temperaturile scăzute de afară ne dau mari bătăi de cap tuturor, însă Olivia Steer are câteva trucuri cu care luptă împotriva gerului. Iată la ce remedii naturiste apelează vedeta.

Olivia Steer are o listă întreagă de remedii pentru sezonul rece. “Cu rol nutritiv şi tonic, folosesc uleiuri vegetale, de susan, migdale, cocos, pe care le parfumez cu uleiuri esenţiale, dupa dispozitia mea de moment. În uleiurile pentru faţă, însă, strecor 5-6 stropi de ulei esenţial din grepfruit şi camfor, cu rol antibatericid eficient”, mărturisea prezentatoarea tv într-un interviu pentru apropotv.ro.

În plus, soţia lui Andi Moisescu, recunoscută pentru atenţia acordată alimentaţiei, nu neglijează nici acest aspect în lupta împotriva temperaturilor scăzute. “În fiecare zi, beau sucuri de rădăcinoase şi mere, sirop de cătină şi mă fortific cu propolis, polen, lăptişor de matcă şi pastură. În rest, mănânc cât mai crud, fără prăjeli, sosuri, făinoase şi încerc să stau cât mai mult în aer curat”, a mai declarat Olivia Steer.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Frumuseţe
Vă recomandăm: