Sex: Vorbeşte-i murdar! Ce vor bărbaţii să audă în pat?

De Amelia Matei, pe

Vorbele sexy, senzuale sau chiar murdare şoptite în timpul unei partide de sex îi excită foarte mult pe bărbaţi. Vezi ce le place să audă în pat.
Se ştie că pe bărbaţi îi excită mai mult ceea ce văd decât ceea ce aud, însă cuvintele potrivite rostite la timpul potrivit pot fi mai incitante pentru ei decât orice privelişte sexy. Lasă la o parte inhibiţiile şi vorbeşte-i sexy sau chiar murdar în timpul sexului.
Ce îi poţi spune:

1.    Laudă-i perfomanţele

Bărbaţii sunt foarte competitivi şi orgolioşi când vine vorba de sex. Orice bărbat ar vrea să fie cel mai priceput şi cel mai „dotat” amant. Cu sigurnaţă şi pe iubitul tău l-ar excita gândul că nimeni nu ţi-a oferit aceleaşi senzaţii pe care ţi le oferă el.

• Începe cu penisul lui. Indiferent de mărime, spune-i că e cel mai mare penis pe care l-ai văzut vreodată. Se va simţi viril şi puternic.
• În timpul sexului, ai voie să exagerezi un pic cu gemetele şi strigătele de plăcere ca să-i dai de înţeles că e foarte priceput. Dar ai grijă, pentru că există riscul să-şi dea seama că exagerezi şi să te considere prefăcută.
• Din când în când strigă numele iubitului tău împreună cu un compliment legat fie de mărimea penisului, fie de priceperea lui în ale sexului.
• Descrie (pe scurt, evident) senzaţiile pe care ţi le oferă gesturile lui.

2.    Dă-i indicaţii

Dacă nu îţi găseşte din prima punctele sensibile, nu te sfii să-i dai indicaţii. Poate că în mod normal s-ar simţi jignit când i se spune ce să facă în pat, dar dacă aceste indicaţii sunt şoptite printre gemete de plăcere cu siguranţă îl vor excita. Oricum, nu uita să fii atentă la formulare. Nu trebuie să-i spui că face ceva greşit, ci doar să-l îndrepţi cu tact către ceea ce e corect.
Nu te feri să foloseşti cuvinte murdare!
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!