De ce te vindecă sexul de toate bolile?

De DinDragoste.unica.ro pe

Ok, știm că la baza sexului stă plăcerea, satisfacția deplină după o partidă de amor reușită.
Puțini știu însă că sexul are și alte beneficii, uneori, poate cu mult mai multe beneficii decât plăcerea efectivă. Comunicarea între parteneri, cunoașterea reciprocă, apropierea fizică și psihică, eliberarea de stres, frumusețe exterioară, stare de spirit mai bună. Acestea sunt, în parte avantajele pe care le aduce sexul în viața noastră.

Libidoul sexual înseamnă energie

Ești o persoană activă, plină de energie, pusă tot timpul pe soții. Ei bine, este clar că și libidoul tău este unul ridicat. Dacă observi că starea ta de spirit se schimbă, că libidoul scade considerabil, ar fi bine să mergi la medic. Sigur, cea mai comună cauza este oboseală, însă trebuie să te asiguri că nu este ceva mai grav.

Stresul și libidoul

Trăim vremuri tulburi, vorba poetului, dar și mai tulburi sunt viețile noastre, tulburiri, stresante și stresate. Ei bine aici intervine sexul. O activitate sexuală normală este secretul pe care îl putem folosi îîn lupta împotriva stresului. „Oamenii care au parte de o viață sexuală satisfăcătoare, au parte și de mai puțin stres și sunt mai motivați, scăzându-le în același timp gradul de ostilitate sau înclinația înspre violenț. De ce? Sexul este direct răspunzător de eliberarea în organism a oxitocinei, endorfinelor și a dopaminei, hormoni asociați cu sentimentele pozitive, afecțiune și fericire, implicit mai puțin stres”, explică specialiștii.

Citește mai multe pe Dindragoste.unica.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro