Sexy Mind: Tu… si fanteziile tale

De Alexandra Ivan, pe

Scenariul 1: O dimineata ca oricare alta: de abia te-ai trezit din somn si mergi spre serviciu cu metroul, profitand de cele cateva minute dintre statii ca sa-ti mai odihnesti ochii. Lumina de neon iti face rau, ca sa nu mai vorbim de aglomeratia imbacsita care te molesteste. Ajungi la munca satula de toate, inainte chiar de-a fi inceput programul. Cu ochii atintiti in ecranul computerului, visezi doar la clipa cand vei ajunge acasa si mainile iubitului tau te vor rasfata cu un masaj relaxant, dupa care ai sa-i adormi fericita in brate. Totusi, dupa opt ore de munca si inca o tura de inghesuiala sufocanta in metrou, nu-ti mai doresti decat sa te cuibaresti in pat si sa adormi. Masaj? Iubit? Ai uitat de toate si maine o iei de la capat…
Scenariul 2: O dimineata torida de vara: te-ai trezit, ti-a facut in graba o cafea si ai prins metroul chiar inainte sa se inchida usile. Iti pui castile, dai play si melodiile tale preferate atenueaza izul amestecat si sufocant al aglomeratiei. Inchizi ochii ca sa nu simti apasarea luminii artificiale — si in mintea se deruleaza imagini apetisante: buzele iubitului, felul in care barbatul acela de la bar ti-a deschis usa aseara cu un zambet complice, pielea transpirata a starului preferat dupa o sesiune de work-out, asa cum ai vazut-o pe DVD… Profiti de minutele dintre statii ca sa-ti antrenezi putin muschii vaginali: nici unul din oamenii aceia plictisiti care se uita la tine nu stie ca sub fusta ta se desfasoara un mic maraton de exercitii Kegel. Fast forward la urmatoarea melodie: vocea senzuala a lui Kylie sopteste in casti “how does it feel in my arms?”, iar tu mergi pe strada studiind chipurile trecatorilor… Cand un strain atragator trece pe langa tine, ii fixezi privirea cateva secunde pretioase, pana obtii tot ce-ti doreai de la el: un zambet. Orele la munca trec rapid, tu ai certitudinea ca vei ajunge in bratele iubitului si toate grijile de peste zi se vor sterge. Ii sari in brate inca de la usa si-i arati ce ai mai reusit sa inveti cu ajutorul exercitiilor Kegel — o sa-i placa… si o sa-ti placa la nebunie!
Scenarii… am putea face pana maine dimineata. Pana la urma, totul e in mintea ta. Sau as putea sa-ti povestesc putin despre statistici, ca sa ai un reper despre senzualitate in mintea… altora. Studiile arata ca 90% din populatie are fantezii cu alte persoane decat partenerul de viata — deci nu e nimic neobisnuit in asta! Ca sa-ti faci o idee despre cei la care viseaza alte femei in diminetile anoste din metrouri, am sa-ti spun ca 47% din ei sunt pompieri, 28% soldati, 27% oameni de afaceri, 26% doctori, 20% fotbalisti si 1.7% politicieni. Curierii si postasii nu sunt atat de doriti, tinand cont ca doar 0.8% din femei isi imagineaza aventura salbatica cu ei. Evident: cel putin 40% din populatia feminina isi directioneaza fanteziile spre celebritati, numele din top fiind Brad Pitt si George Clooney. La ce-ti servesc fanteziile, pana la urma? Raspunsul e simplu: iti mentin dorinta treaza. Cat timp te pierzi in amanunte cotidiene, griji, deadline-uri si altele asemenea, risti sa ucizi o doza semnificativa de pasiune. Ajungi acasa si nu mai vrei decat sa te refugiezi intre asternuturi cu iubitul tau, fara pozitii noi, fara jocuri si fara scantei. Risti ca viata ta sexuala sa devina la fel de banala ca diminetile din metrou. Asa cum exista exercitii Kegel pentru vagin, exista si exercitii pentru minte: fanteziile. A indrazni sa te cufunzi in ganduri si sa-ti doresti pentru cateva clipe mici nebunii inseamna a-ti pastra mintea sexy. Ce ti-am scris pana acum ar putea fi doar “literatura”… asa ca de practica ocupa-te tu!

Scenariul 1: O dimineata ca oricare alta: de abia te-ai trezit din somn si mergi spre serviciu cu metroul, profitand de cele cateva minute dintre statii ca sa-ti mai odihnesti ochii. Lumina de neon iti face rau, ca sa nu mai vorbim de aglomeratia imbacsita care te molesteste. Ajungi la munca satula de toate, inainte chiar de-a fi inceput programul. Cu ochii atintiti in ecranul computerului,  visezi doar la clipa cand vei ajunge acasa si mainile iubitului tau te vor rasfata cu un masaj relaxant, dupa care ai sa-i adormi fericita in brate. Totusi, dupa opt ore de munca si inca o tura de inghesuiala sufocanta in metrou, nu-ti mai doresti decat sa te cuibaresti in pat si sa adormi. Masaj? Iubit? Ai uitat de toate si maine o iei de la capat…

Scenariul 2: O dimineata torida de vara: te-ai trezit, ti-a facut in graba o cafea si ai prins metroul chiar inainte sa se inchida usile. Iti pui castile, dai play si melodiile tale preferate atenueaza izul amestecat si sufocant al aglomeratiei. Inchizi ochii ca sa nu simti apasarea luminii artificiale – si in mintea se deruleaza imagini apetisante: buzele iubitului, felul in care barbatul acela de la bar ti-a deschis usa aseara cu un zambet complice, pielea transpirata a starului preferat dupa o sesiune de work-out, asa cum ai vazut-o pe DVD… Profiti de minutele dintre statii ca sa-ti antrenezi putin muschii vaginali: nici unul din oamenii aceia plictisiti care se uita la tine nu stie ca sub fusta ta se desfasoara un mic maraton de exercitii Kegel. Fast forward la urmatoarea melodie: vocea senzuala a lui Kylie sopteste in casti “how does it feel in my arms?”, iar tu mergi pe strada studiind chipurile trecatorilor… Cand un strain atragator trece pe langa tine, ii fixezi privirea cateva secunde pretioase, pana obtii tot ce-ti doreai de la el: un zambet. Orele la munca trec rapid, tu ai certitudinea ca vei ajunge in bratele iubitului si toate grijile de peste zi se vor sterge. Ii sari in brate inca de la usa si-i arati ce ai mai reusit sa inveti cu ajutorul exercitiilor Kegel – o sa-i placa… si o sa-ti placa la nebunie!

Scenarii… am putea face pana maine dimineata. Pana la urma, totul e in mintea ta. Sau as putea sa-ti povestesc putin despre statistici, ca sa ai un reper despre senzualitate in mintea… altora. Studiile arata ca 90% din populatie are fantezii cu alte persoane decat partenerul de viata – deci nu e nimic neobisnuit in asta! Ca sa-ti faci o idee despre cei la care viseaza alte femei in diminetile anoste din metrouri, am sa-ti spun ca 47% din ei sunt pompieri, 28% soldati, 27% oameni de afaceri, 26% doctori, 20% fotbalisti si 1.7% politicieni. Curierii si postasii nu sunt atat de doriti, tinand cont ca doar 0.8% din femei isi imagineaza aventura salbatica cu ei. Evident: cel putin 40% din populatia feminina isi directioneaza fanteziile spre celebritati, numele din top fiind Brad Pitt si George Clooney. La ce-ti servesc fanteziile, pana la urma? Raspunsul e simplu: iti mentin dorinta treaza. Cat timp te pierzi in amanunte cotidiene, griji, deadline-uri si altele asemenea, risti sa ucizi o doza semnificativa de pasiune. Ajungi acasa si nu mai vrei decat sa te refugiezi intre asternuturi cu iubitul tau, fara pozitii noi, fara jocuri si fara scantei. Risti ca viata ta sexuala sa devina la fel de banala ca diminetile din metrou. Asa cum exista exercitii Kegel pentru vagin, exista si exercitii pentru minte: fanteziile. A indrazni sa te cufunzi in ganduri si sa-ti doresti pentru cateva clipe mici nebunii inseamna a-ti pastra mintea sexy. Ce ti-am scris pana acum ar putea fi doar “literatura”… asa ca de practica ocupa-te tu!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!