Cele mai bune trucuri ca să ai un partener până la sfârşitul anului

De Raluca Cristea pe

Dacă vrei un bărbat lângă tine de Revelion şi nu doar cupluri care să te întristeze sau ursuleţul care să te îmbrăţişeze cu pluşul lui moale…

… încearcă nişte trucuri rapide şi, sperăm noi, de efect care să te ajute să ai o relaţie pe ultima sută de metri înaintea nopţii dintre ani. Nu de alta, dar cred că ştii ce se spune: cum intri în noul an aşa o să îţi fie tot anul!

Să-i dăm drumul cu trucurile!

Apelează la ajutorul prietenelor tale!

Contează pe intuiţia prietenelor care te cunosc bine şi roagă-le pe cele care au mai mulţi amici băieţi să te cheme când iese în oraş cu unii dintre ei, poate poate iese ceva. Ideea este să nu stai în casă şi să te alături găştilor cu prieteni comuni.

Fă-ţi un cont pe o reţea de socializare

Conectează-te la Facebook, Netlog, Twitter, etc. poate chiar la un site matrimonial şi actualizează-ţi statutul de femeie singură, poate chiar în căutarea unui bărbat. Cine ştie ce ofertă tentantă poate să apară la orizont!

Acordă-i o şansă prietenului despre care ştii că te place

Ştiu, nu se ridică la înălţimea aşteptărilor tale dar ce preferi pentru petrecerea de Revelion? Singură şi cu orgoliu sau să laşi de la tine dar să ai un bărbat care te place alături? Dă-i o şansă, poate nu e atât de complicat pe cât te gândeşti.

Mergi la o întrunire/petrecere unde vin mulţi bărbaţi

Interesează-te şi află detalii despre cursuri, petreceri, întâlniri tematice şi evenimente unde vin mai mulţi bărbaţi. Îmbracă-te cu ceva interesant, nici sexy nici prea serios, pune-ţi zâmbetul de milioane pe chip şi porneşte la atac!

Mergi la târgurile de sezon

La târgurile de Crăciun se îmbulzesc foarte mulţi oameni şi nu toţi bărbaţii de acolo sunt căsătoriţi sau proaspăt cuplaţi. Unii dintre ei caută doar cadouri pentru cei dragi. Poate te loveşti accidental de unul dintre ei, poate îi ceri părerea ca să cumperi un cadou sau ai nevoie să-ţi spună unde este standul cu obiecte decorative…

Mergi la patinoar

Patinoarul ar putea fi chiar cel mai bun loc pentru tine – distracţie, multă lume, agitaţie, moment comice.. Pune ochii pe un bărbat care nu pare cuplat şi stai prin preajma lui. Cine ştie cum cazi sau cum ai nevoie de cineva care să te ţii.

Profită chiar şi de cea mai mică ocazie

Ideea este să profiţi de absolut orice ocazie, cât ar fi de mică! Aranjează-te puţin chiar şi când pleci pe lângă casă pentru cumpărături minore, nu se ştie cine se iveşte! Fii pregătită să profiţi şi să fii cât se poate de profi în jocul seducţiei, asta dacă îţi doreşti serios să nu fii singură în noaptea dintre ani!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro