Tipuri de bărbaţi care vor doar o aventură de-o noapte

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:31

Unii bărbaţi nu par să vrea să se aşeze niciodată la casa lor şi se mulţumesc cu aventuri de-o noapte ani de-a rândul. Dacă ai impresia că relaţia voastră nu are nicio şansă, vezi dacă este unul dintre tipurile de bărbaţi care vor doar o aventură de-o noapte.

Bărbatul perfect

Bărbatul perfect are puţin peste 30 de ani, arată grozav pentru că merge la sală, câştigă bine fără să fie workoholic, a făcut o facultate bună şi locuieşte singur, în apartamentul lui nou şi spaţios. Nu este deloc un armăsar feroce, ci îşi doreşte o familie, cu căţel, purcel şi weekenduri la grătar la vila de la munte a prietenilor de la serviciu. Singura problemă este că îi lipseşte un ingredient: femeia perfectă, superbă, la modă, simpatică şi familistă, cu studii şi salariu bun şi care să-i vrăjească până şi mama cu sarmalele ei. Până nu o să renunţe la visul de Ileana Cosânzeana, bărbatul perfect o să caute mereu altceva.

Misoginul

Misoginul urăşte femeile şi femeile îl urăsc pe misogin. El nu prea ştie multe despre sexul opus, dar poate să-ţi spună oricând numărul exact de femei cu care a avut o aventură de-o noapte: 216.
În tinereţe, misoginul a avut ceva succes la femei, pentru că ele încă erau în faza în care „băieţii răi” erau sexy. Dar ele s-au potolit şi măritat şi el a rămas în căutare de fete de care să-şi bată joc. Vărul lui de gradul întâi este Bărbatul care înşală mereu şi, deşi nu sunt la fel, se înţeleg bine şi uneori ies la agăţat împreună.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!