Masturbare pentru un orgasm inedit

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Marți, 22 august 2017, 11:03

Metoda în care te masturbezi îţi dictează senzaţiile pe care le simţi în timpul orgasmului. Dacă te-ai obişnuit cu o anumită tehnică, cel mai probabil,…
… orgasmul nu te mai surprinde cu nimic.

Dacă variezi modul în care te masturbezi, nu numai că vei experimenta un alt gen de orgasm, dar îţi vei cunoaşte mai bine propriul corp şi te vei obişnui să ai orgasm într-o varietate de ipostaze. Astfel, cresc şansele să ajungi la climax şi în timpul sexului cu iubitul.

Iată câteva tehnici de masturbare care îţi vor oferi un orgasm cu totul şi cu totul ieşit din comun!

1. Schimbă viteza cu care te atingi

Orice femeie a găsit viteza ideală de stimulare care o aduce la orgasm şi nu se abate de la ea. Astfel, ştii că ajungi sigur şi repede la orgasm. De ce ai schimba această tehnică? Pentru că fără să îţi dai seama te obişnuieşti cu un singur stil de masturbare şi, implicit, de a obţine un orgasm.

Astfel, te privezi de senzaţii noi şi micşorezi şansele de a găsi la fel de multă plăcere în stilul în care te atinge iubitul tău. Aşadar, data viitoare încearcă să te masturbezi folosind altă viteză decât cea cu care te-ai obişnuit. Dacă îţi este greu să atingi orgasmul, apelează la stimulente mentale, cum ar fi un film pentru adulţi. Sigur vei simţi diferit orgasmul obţinut prin alt ritm de masturbare.

2. Alternează stimularea clitoridiană cu cea vaginală

Femeile tind să se maturbeze simultan, clitoridian şi vaginal, sau doar clitoridian. Ai experimenta însă senzaţii foarte inedite, dacă ai alterna cele două stimulări într-o singură sesiune de masturbare. Astfel, ai şansele să experimentezi imediat, unul după altul, orgasmul clitoridian şi cel vaginal.

Desigur metoda necesită mult exerciţiu, dar aşa ajungi să te dezveţi de nevoia de a-ţi atinge şi clitorisul pentru a avea orgasm vaginal, lucru benefic pentru sexul cu iubitul tău.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!