Trei tehnici de penetrare inedite

De Stela Moisescu pe

Penetrarea obişnuită poate deveni monotonă, iar specialiştii susţin că ea nici nu stimulează adecvat cele mai sensibile zone din vagin. Deşi prima treime de la intrarea în vagin…
… are cele mai multe terminaţii nervoase şi îţi oferă cele mai multe senzaţii de plăcere, ea nu este stimulată corect în timpul penetrării.

Bărbaţii cred, în mod eronat, că plăcerea unei femei este direct proporţională cu profunzimea penetrării, aşa că mizează pe acea penetrare înainte-înapoi, cât mai profundă. Totuşi, dacă pui o femeie să aleagă între un penis lung şi altul gros, 90% îl vor alege pe cel din urmă, potrivit studiilor, tocmai pentru că el poate atinge mai bine pereţii vaginali, în prima treime de la intrarea în vagin.

Aşadar, merită să încerci următoarele trei tehnici de penetrare inedite, care asigură o stimulare vaginală adecvată!

Tehnica 1: Penetrarea superficială (pentru stimularea punctului G)

Atunci când începeţi actul sexual, roagă-l pe iubitul tău să insereze doar capul penisului şi să realizeze o penetrare superficială. Mişcările trebuie să fie scurte şi lente, totodată! Astfel, prima treime a vaginului tău va fi intens stimulată. Vei simţi cum pereţii vaginului se contractă mult mai puternic, lucru care favorizează apariţia orgasmului.

Femeile au nevoie să se încordeze pentru a atinge climaxul, iar o penetrare în forţă nu permite pereţilor vaginali să facă acest lucru în unele cazuri. Este şi cazul tău, dacă ai o senzaţie de amorţeală la nivelul vaginului, atunci când iubitul tău te penetrează rapid şi profund.

În timpul sexului, folosind această tehnică, iubitul tău trebuie să se asigure că rămâne cu vârful penisului în prima jumătate a vaginului. Din când în când el poate apuca baza penisului şi poate orienta mişcarea lui în sus, pentru a stimula peretele tău frontal, pe care se află punctul G.

Sunt şanse mari să atingi orgasmul cu ajutorul acestei tehnici, în ciuda faptului că n-ai mai experimentat un orgasm vaginal până acum!

Descoperă avantajele sexului lent şi ale celui rapid!

Află alte două tehnici de penetrare inedite pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2