Swingul autohton şi viaţa de cuplu

De Stela Moisescu pe

Află cum arată o petrecere de swing dintr-un club autohton, ce fel de oameni sunt swingerii şi cum a schimbat swingul viaţa a două cupluri căsătorite.
Pe de o parte, swingul este un dans în care partenerul se schimbă de mai multe ori în timpul „melodiei”, iar paşii de dans sunt mereu alţii. Acelaşi lucru se întâmplă şi din punct de vedere sexual.

La o căutare pe Google a sintagmei „cuplu căsătorit”, ai ghicit, am găsit o mulţime de cupluri dornice să experimenteze cu alte cupluri.

Curiozitatea m-a determinat să formez câteva dintre numerele de telefon postate. Aşa am aflat de la două cupluri căsătorite cum este să introduci swingul în rutina vieţii sexuale.

Tot mai mulţi oameni implicaţi în relaţii serioase doresc să experimenteze sexul cu alte persoane, dar fără să îşi înşele partenerul.

Din păcate pentru ei, în momentul de faţă, în România nu există decât un singur club de swing oficial. Orice club de swing care doreşte să primească atestat de funcţionare trebuie să îndeplinească nişte criterii stricte pentru a putea funcţiona ca atare.

În primul rând, el trebuie să iasă de sub incidenţa legii care interzice prostituţia.

De aceea, din luna iulie a anului trecut s-a înfiinţat „Prima Asociaţie Oficială a Swingerilor din România”, asociaţie ce oferă atestate de funcţionare în concordanţă cu legea cluburilor de swing.

Deţinătorul clubului „Pleasure Dome Swingers Club”, singurul club de swing oficial până în prezent din România, a povestit pentru Unica.ro cum se desfăşoară o petrecere de swing, ce preferă clienţii în materie de sex şi cum poţi deveni membru select al clubului.

Cum petrec swingerii români?

„Majoritatea vine împinsă de curiozitate, dar cu o oarecare reţinere faţă de ceea ce va gasi în club. În scurt timp cuplurile ajung să se simtă ca la ele acasă. Noi nu-i obligăm pe clienţii noştrii să facă sex la o petrecere sau să interacţioneze cu alte persoane. Încurajăm, în schimb, orice tip de fantezie pe care ei vor să o materializeze”, explică deţinătorul clubului.

Potrivit spuselor lui, în cadrul unei petreceri de swing 20% dintre clienţi preferă să „admire” şi să interacţioneze doar cu partenerul de cuplu, în timp ce restul de 80% practică sexul cu alte persoane.

Prezenţa la o petrecere de swing nu-ţi garantează că vei face sex. Trebuie să fii pe gustul cuiva care să-ţi împărtăşească fanteziile şi să fie dispus să experimenteze cu tine.

În general, la o petrecere de swing vei întâlni heterosexuali sau femei bisexuale. Bisexualitatea masculină este întâlnită şi ea, dar foarte rar.

Ce practici sexuale preferă swingerii români?

Românii sunt lipsiţi de inhibiţii. Potrivit spuselor patronului, membrii clubului său preferă cea mai exhibiţionistă formă de swing, swingul deschis sau pe româneşte, orgia sexuală. Mai multe cupluri fac sex în aceeaşi încăpere, schimbându-se partenerii între ei după cum îşi doreşte fiecare.

Membrii clubului nu se dau, însă, în lături de la swingul soft sau cel închis.

După cum îi spune şi numele, swingul soft este o formă „inocentă” de swing. În acest caz un cuplu doar se incită prin jocul cu alte persoane, fără să facă sex cu acestea.

Swingul închis se petrece într-un mediu mai intim, alături de partenerul de cuplu, dar şi de alte persoane.

Un cuplu plăteşte 200 de lei pentru a se bucura de experienţa swing-ului. Preţul este unic şi include atât intrarea în club, cât şi toate facilităţile clubului.

Cum devii membru al clubului de swing?

„În clubul nostru acceptăm doar cupluri care ne permit sa le selectam după anumite criterii. Unul dintre criterii ţine de sănătatea lor sexuală”, precizează patronul clubului.

Bărbaţii care nu sunt implicaţi în relaţii de cuplu nu pot deveni membri. Doar cuplurile şi femeile singure au acest privilegiu. Un bărbat poate însă, să participe la o petrecere dacă este însoţit de un cuplu, deja membru al clubului.

Deţinătorul clubului ne-a mărturisit că unii clienţi străbat chiar şi sute de kilometri pentru a petrece în club, iar clienţii sunt atât din România, cât şi din alte ţări.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2