Cum să fii o soţie perfectă? 3 secrete

De Lumea Femeilor, pe

“Soţia perfectă” trebuie să acorde timp atât carierei, cât şi copiilor. Însă nu uita de partenerul tău, care se aşteaptă să primească, şi el, atenţie şi afecţiune din partea ta

AI GRIJĂ DE TINE!

Faptul că eşti căsătorită nu înseamnă că vei avea iubirea lui pentru totdeauna. Neglijându-te, îi sugerezi, indirect, că nu te mai atrage. Şi nici el nu se va mai simţi atras de tine. Păstrează-ţi un aspect îngrijit, dar nu exagerat, şi vei rămâne la fel de seducătoare în ochii lui, ca în prima zi. Nu doar aspectul fizic e important, însă. O femeie cicălitoare, oricât ar fi de aranjată, devine, în timp, dezagreabilă.

ORGOLIUL MASCULIN

Bărbaţii simt nevoia să protejeze şi să fie utili, aşa că nu ezita să apelezi la el pentru orice. Roagă-l să îţi deschidă un borcan, lasă-l pe el să conducă, atunci când plecaţi în excursie, laudă-l de faţă cu prietenii lui. Oricât de mici sunt aceste gesturi pentru tine, el se va simţi mândru că are pe cineva care îl încurajează în tot ceea ce face şi nu se va sfii să îţi arate asta. În acelaşi timp, înainte de a lua decizii, cere-i părerea şi fă-l să se simtă indispensabil.

CARIERA – SECRETUL TĂU

Faptul că eşti soţie nu înseamnă că responsabilităţile tale se rezumă la a avea grijă de copii, de casă şi de soţ. A-ţi dori o carieră nu este un lucru greşit. Dimpotrivă, poate ajuta viaţa de cuplu –  ce bărbat nu ar fi mândru să aibă lângă el o femeie de succes, care să reflecte, până la urmă, şi reuşita lui? Însă, un compromis legat de treburile casnice este un subiect care trebuie discutat. O dată stabilit, va înţelege şi el importanţa rolului tău în căsnicie.

Mai multe despre căsnicie, nuntă, aici!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!