5 sfaturi esenţiale pentru prima partidă de sex împreună

De Raluca Cristea, pe

Indiferent dacă prima voastră noapte are loc acasă la tine sau la el, iată 5 lucruri de care trebuie să tineţi cont pentru…
… prima partidă de sex împreuna!

Trebuie să ştii că este momentul potrivit

Momentul este cel bun dacă sunteţi foarte atraşi unul de celălalt, dacă ţi-a demonstrat că ţine cu adevărat la tine şi dacă, bineînţeles, te-ai gândit deja în repetate rânduri că ai vrea sa faci sex cu el. Pentru prima noapte, totul trebuie aranjat cât mai bine posibil.

Tot ce ai nevoie trebuie să fie la îndemână

Trebuie să te asiguri că nu vei ieşi din casă să cumperi ceva, când deja musafirul special este la tine acasă. Cumpără cu o zi înainte tot ce ai nevoie pentru o seară romantică perfectă: o sticlă cu vin sau şampanie, fructe, frişcă, alune sau fistic, lumânări parfumate. Toate acestea sunt şi afrodisiace, deci, un plus pentru îndrăzneala de care aveţi nevoie!

Curăţenia şi atenţia la detalii fac diferenţa

Daca orarul de la serviciu nu îţi permite să faci curăţenie în toată casa, exista 2 locuri în care trebuie neapărat să faci curat înainte ca musafirul special să sune la uşă. Este vorba despre baie şi camera unde vei sta cu el (dormitor sau living). În baie, curaţă cada, pune săpun nou, prosoape mari curate şi asigură-te că pui şi o periuţă de dinţi nouă.

Îi poţi spune că ai mereu în dulap periuţe de dinţi noi, ca nu cumva să creadă că pentru tine această noapte era ceva absolut sigur sau că ai pregătit totul prea în detaliu, deşi tu ştii că aşa te simţi confortabil, când deţii cumva controlul asupra situaţiilor noi. Pune aşternuturi fine, care miros bine, o vază cu flori naturale şi o sursă de muzică.

Sex protejat, neapărat!

Ştiu, ai auzit peste tot asta, dar statisticile vorbesc de la sine: doar 30% dintre românce fac sex protejat. Deşi îţi place ideea că partenerul şi-ar arăta grija cumpărând o cutie cu prezervative, neprevăzutul se poate întâmpla: poate uită să cumpere, poate a cumpărat dar a uitat să le ia cu el. Cel mai bine este să cumperi şi tu o cutie şi, până la urmă, mai bine 2 cutii cu prezervative decât niciuna!

Dacă iei pilule anticoncepţionale, ia pastila cu tine în geantă şi pune-o lângă cutia cu prezervative. Asta ca nu cumva sa uiţi că, deşi iei anticoncepţionale, nu trebuie să renunţi la prezervativ până ce nu cunoşti totul despre sănătatea lui şi trecutul lui sexual.

Nu trage concluzii greşite

Nimic nu este perfect. Cu atât mai mult, nu te poţi aştepta ca prima voastră partida de sex să fie minunată şi asta pentru că este… prima! Prima apropiere sexuală într-un cuplu nou format naşte mereu temeri, întrebări şi nemulţumiri. Totul are legătură cu faptul că tinzi să tragi concluzii greşite, pentru că nu ai de unde să ştii cum este omul de lângă tine de fapt în momentele intime.

Concluzia? Nu intra la bănuieli dacă nu ai avut orgasm de prima dată, nu îl asalta cu întrebări imediat după, nu îl taxa pentru micile stângăcii şi nu uita sa fi tu!

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!