Trucuri pentru stimularea manuală

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:15
Sex

Ca femeie, nu poţi face sex oricând cu iubitul tău – ba eşti prea obosită şi stresată, ba nu ai chef, ba pur şi simplu este acea perioadă a lunii şi sexul nu sună prea bine. Dar asta nu înseamnă că trebuie să-l pedepseşti şi pe el. Uite cum îl poţi satisface manual mai bine, cu câteva trucuri.

Nu începe direct cu… personajul principal

Chiar dacă este vorba „doar” de o sesiune de satisfacere sexuală manuală, asta nu înseamnă că trebuie să sari direct pe subiectul principal şi nici să te concentrezi doar asupra lui. Este nevoie de preludiu şi în acest caz, aşa că începe uşor cu câteva săruturi pe lobul urechii, pe gât, pe piept şi tot mai jos pe abdomen. Mângâie-l suav sau fă-i şi un masaj dacă ştii că îi place asta.
Mai departe, atunci când te apropii tot mai mult de zona intimă, la fel, nu sări direct pe membrul său, ci creşte suspansul mângâindu-i coapsele şi puţin câte puţin mergi cu degetul până în punctul acela.

Gândeşte-te  la o poziţie bună

Şi în acelaşi timp comodă pentru tine – gândeşte-te că va trebui să faci mişcări tot mai rapide din aceeaşi poziţie, până el ajunge la orgasm. Caută o poziţie care să vă placă amândurora. Spre exemplu, dacă el stă pe canapea, tu te poţi ajuta în genunchi în faţa lui sau lângă el, întinsă pe burtă şi cu braţele înainte, cât să ajungi la el mai bine.

Cât de tare ar trebui să strângi

După ce ţi-ai găsit poziţia cea mai comodă pentru tine, poţi începe să îi îi stimulezi penisul cu mâna. Nu este nevoie să-ţi foloseşti toate cele cinci degete, ci trei sunt de ajuns, iar ultimele două, inelarul şi cel mic, pot doar să mângâie corpul penisului subtil pe deasupra. Şi de această dată trebuie să începi încet, cu mişcări relaxate, suave, apoi să grăbeşti ritmul.
Citeşte continuarea articolului pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2