10 tipuri de bărbaţi cu care să faci sex

De sex nu dragoste, Sex0, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:19
Sex

Deşi multe femei spun că toţi bărbaţii sunt la fel, ei bine nu e chiar aşa. Cel puţin când vine vorba de sex, fiecare are un tip de personalitate. Pe care dintre următoarele le recunoşti?

Creativul

El nu ar vrea să încerce neapărat tot ce se poate, însă de fiecare dată când veţi face sex, va face tot posibilul să condimenteze partidele într-un mod unic. Chit că este vorba de jocul de lumini interesante, lenjeria ieşită din comun sau obiectele de uz zilnic pe care le foloseşte pe post de jucării sexuale. Aşteaptă-te să te dea pe spate cu imaginaţia sa nestăvilită.

Rebelul

Spre deosebire de creativ, rebelul chiar vrea să încerce totul, chit că este cu tine… sau nu. Îi place foarte mult aventura, în special în materie de sex şi chiar aşteaptă să vadă ce îţi poate mintea – cu toate că deja a încercat cam tot. Este foarte deschis şi vorbeşte liber despre subiectele tabu, chiar şi la masă cu prietenii lui – când eşti şi tu de faţă – sau cu ai tăi.

Intelectualul

Sexul îl interesează atât de mult încât îl studiază cu fiecare ocazie. Cunoaşte toate punctele erogene ale unei femei şi cu fiecare parteneră nouă abia aşteaptă să descopere toate punctele ei de plăcere. Orgasmul este garantat şi nu se lasă până nu te satisface complet în pat. Este un bărbat inteligent, deştept, dar greu de citit la prima vedere.

Atletul

Acrobaţiile între cearceafuri sunt punctele sale forte. Se mişcă mult, încearcă mai multe poziţii în timpul unei singure partide şi de fiecare dată se termină cu amândoi transpiraţi şi foarte obosiţi. Face multe exerciţii în general şi are un corp de invidiat şi rezistă destul de mult într-o partidă fierbinte de sex.

Vizionarul

Atunci când apare orice obiect / dispozitiv / tratament pe piaţă, el este acolo să-l încerce. Îi place să fie primul care testează orice, chiar şi o pastilă anticoncepţională pentru bărbaţi. Îi place să aibă experienţă în tot ceea ce înseamnă noul şi este cel care vrea să facă sex cu noua parteneră chiar de la prima întâlnire. Dacă relaţia merge mai departe sau nu, acesta este un alt subiect.

Vezi restul tipurilor de bărbaţi pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!