Terapia sexuală: Cum poţi scăpa de probleme tale legate de sexualitate

De Adina Radu, pe
Sex

Dacă sexul a devenit un subiect tot mai discutat în societate, problemele pe care acesta le ridică au devenit tot mai vizibile, însă soluţia poate fi simplă. Terapia sexuală este o metodă de tratare a persoanelor care au anumite disfuncţii sexuale, atât de ordin fizic cât şi psihic.
De când sexualitatea a devenit un subiect mai puţin tabu, aşadar tot mai discutat, rezolvarea problemelor legate de sex a devenit tot mai presantă în societate. Oamenii de ştiinţă au început să acorde mai multă atenţie subiectului şi să cerceteze tot mai mult acest domeniu, pentru a-i ajuta pe oameni să treacă peste problemele cauzate de sexualitate.
Relaţiile intime au devenit tot mai răspândite în afara căsniciei, oamenii tot mai liberi să îşi exprime propria sexualitate, dar doar având această libertate şi având parte de multe experienţe şi-au putut da seama că unele lucruri nu funcţionează cum ar trebui, pornind de la disfuncţii sexuale fizice şi până la cele emoţionale.
Ce probleme rezolvă terapia sexuală
Terapeuţii de sex tratează variate probleme sexuale, atât în rândul bărbaţilor, cât şi al femeilor. Specialiştii ştiu să lucreze cu impotenţa, frigiditatea, inabilitatea de a ajunge la orgasm sau ejacularea precoce – oricare ar fi motivele acestor disfuncţii – dar acestea sunt doar câteva dintre chestiunile pe care le poţi discuta.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!