Tabu sexual: Ce este şi cum se face „fisting”

De Adina Radu, pe Ultimul update Marți, 22 august 2017, 10:43
Sex

De la simpla joacă cu degetele – în vagin sau anus – au luat startul şi alte practici, cum ar fi „fisting” sau, mai exact, introducerea întregii mâini în zonele deja menţionate.
Noţiunea de „fisting” vine din engleză, de la „fist”, care înseamnă pumn. În fapt, asta şi presupune fistingul: introducerea pumnului în vagin sau în anus, pentru plăcerea celui care primeşte. Practica nu este pentru oricine – ci doar cei foarte excitaţi de penetrarea… masivă.

Cum se face?

În primul rând, dacă tu vei fi cea care fi penetrată în acest fel, trebuie să fii complet relaxată şi excitată, fie că este vorba de fisting vaginal sau anal.
Lubrifiantul este foarte important în acest caz, mai ales că pumnul este destul de mare. Vaginul are propriul „lubrifiant”, însă anusul nu produce acel lichid, aşa că cel care face fisting trebuie să se lubrifieze foarte bine.
Nu se începe niciodată direct cu pumnul, ci încet, cu fiecare deget pe rând. Pentru a vă simţi bine, trebuie să comunicaţi mereu, să-i spui dacă te simţi bine, dacă ai dureri sau ce să facă. După ce a reuşit să introducă întreg pumnul, mişcările sunt aceleaşi de când faceţi sex.
Foarte important! Pentru protecţie puteţi folosi mănuşi chirurgicale, însă în acest caz nu folosiţi lubrifiant pe bază de ulei, pentru că acela topeşte latexul. În plus, unghiile trebuie să fie tăiate ca să nu cauzeze leziuni interne.
Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter