Tabu sexual: Ai face vreodată analingus?

De Mia, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 16:13
Sex

Dacă sexul anal este un subiect care te face să roşeşti, „analingusul” fie îţi va stârni interesul, fie te va face să închizi fereastra. Analingus, câteodată numit şi anilingus, este o formă de stimulare a regiunii anale cu ajutorul limbii.
Ce înseamnă analingus?
Provenit din limba latină, analingus este un termen sexual ce înseamnă practic contactul gurii unei persoane cu anusul celeilalte. Poate fi folosit pentru a oferi plăcere sau ca formă de umilire erotică.
Analingusul implică numeroase tehnici de stimulare a anusului, precum sărutatul şi linsul. În principal, plăcerea pe care o simte cel care face analingus este practicarea actului în sine.
Care sunt riscurile?
Pentru că este o zonă în care trăiesc şi se dezvoltă foarte multe bacterii, virusuri sau paraziţi, analingusul este o metodă de satisfacere a partenerului cu risc ridicat de contractare a diverselor boli. Printre acestea se numără: hepatitele A, B şi C, paraziţi interni, chlamydia, gastroenterită, polimielită, HPV (human papillomavirus), gonoree, Herpes simplex, conjunctivită, infecţii cu Escherichia coli, dar şi alte boli cu transmitere sexuală.
Persoanele care pot avea paraziţi sau virusurile mai sus menţionate pot părea perfect sănătoase, însă nu poţi ştii cu siguranţă dacă suferi de ceva anume dacă nu îţi faci analizele. Mai mult, dacă oricare dintre cele două persoane implicate în acest act sexual are răni – în zona sfincterului sau în gură – riscul de transmitere a bolilor sexuale creşte.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!